WSOP 2018

$20,000 PokerNews Freeroll på torsdag (INGEN spesielle krav!)

$20,000 PokerNews Freeroll på torsdag (INGEN spesielle krav!) 0001

Dette kan lett være den Freerollen med mest verdi du kommer til å få sjansen til å spille på lang tid! PokerNews Norge og Ladbrokes Poker har slått seg sammen og tilbyr en megastor freeroll med hele $20,000 i potten, og du kan delta i denne uten betingelser!

Vi alle hater disse freerollene som sier "gjør ditt, gjør datt, stå på hodet, hopp opp og ned og til slutt KUN slik og slik", og du kan være heldig å være kvalifisert! Vi hos NOPN forstår din frustrasjon, det er nettopp derfor vi har gjort avtaler med våre gode venner hos Ladbrokes Poker om å arrangere en freeroll uten alt dette "dilldallet" – ikke noe tull – kun en freeroll til $20,000!

Ja du leste riktig! $20,000 er det i premiepotten i denne freerollen og alt du behøver å gjøre er å opprette en konto via linkene her hos PokerNews Norge! Vi skjønner godt om du "tørker av brillene" og leser igjen, men vi skal forklare gangen i dette steg for steg:

- Last ned Ladbrokes Poker via linkene hos PokerNews Norge.

- Gjør et innskudd. (Må gjøres før tirsdag kveld 23:59 norsk tid)

- Gjør deg klar for å delta i freerollen som går på torsdag 29. mai klokken 19:00 GMT.

Det er alt som skal til. Og siden vi vet at du kommer til å trives hos Ladbrokes Poker så minner vi også om den utrolige innskuddsbonusen vi har avtalt med dem. Hva sier du til 100 % opp til $750? Det er en av de aller største og beste bonusene som er å finne i markedet i øyeblikket! Sammen med vår utrolige $20 K freeroll så er det ingen unnskyldning enn å laste ned Ladbrokes poker allerede nå!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories