Humberto Brenes gir til veldedighet på hjemmebane

Humberto Brenes gir til veldedighet på hjemmebane 0001

Veldedighet er noe vi ser ofte innen poker. Denne gangen er det den kjente spilloppmakeren og Team Pokerstars proffen Humberto Brenes som har kastet seg på bølgen av spillere som gir av sin formue og gevinster til veldedige formål rundt omkring i verden. Brenes befinner seg i øyeblikket på hjemmebane i Costa Rica for å spille Pokerstars Latin American Poker Tour i San Josè.

Humberto Brenes har sammen med PokerStars annonsert og utfordret alle vinnende deltakere av LAPT turneringen i San Josè i Costa Rica til å gi 1 % av sine gevinster til den lokale kampanjen mot "Shark finning". Denne kampanjen kjemper mot de som kutter av finnene på haier og bare kaster vekk kroppene. Dette er årsaken til døden for over 200 millioner haier hvert år og en nedgang i bestanden på 90 % de siste 50 årene.

I tillegg til å ha utfordret de spillerne som vinner under turneringen i San Josè, vil han personlig doble den summen som kommer inn fra sine private penger. Og PokerStars vil igjen doble denne summen Humberto Brenes og spillerne samler sammen og overrekke hele summen til "Costa Rican shark conservation charity Pretoma". Det er også supportartikler til salgs som baseball capser til inntekt for organisasjonen. Humberto brenes sa i forbindelse med dette; "Costa Rica's greatest treasure is its natural resources. I love my country and, thanks to poker, have the opportunity to help protect our natural wealth. I am known as "The Shark" and now - through our LAPT San José campaign, I can help protect the real sharks."

I følge listene som er sendt ut av arrangøren i Costa Rica skal det være 5 norske spillere som deltar i denne LAPT turneringen. Vi vil i løpet av helgen sjekke dette, og dersom det blir noen gode resultater komme tilbake med en artikkel om turneringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories