Full Tilt arrangerer den dyreste turneringen i onlinepokerens historie

Full Tilt arrangerer den dyreste turneringen i onlinepokerens historie 0001

Full Tilt Poker arrangerer den dyreste turneringen i onlinepokerens historie når de setter opp $25.000 World Head-Up Championship på slutten av denne måneden. Med en rekord-buyin på $25.000 per spiller så får man ikke mer spennende heads up-action enn dette! Turneringen starter klokken 15 EST på lørdag 24. mai, og skal ha den kjente proffspilleren og Full Tilt-spilleren Chris Ferguson som vert. Med en buyin på $25.000 setter Full Tilt også rekord for dyreste buyin til en heads up-turnering noen sinne, både online og live.

Turneringen vil ha et tak på 64 spillere, og mange av disse kommer til å være Full Tilt Poker-proffer som Phil Ivey, Howard Lederer og Jennifer Harman. De 64 spillerne vil spille en serie med utslagsturneringer heads up helt til en står igjen som vinner. Du kan logge på Full Tilt for å se de store navnene sloss om tittelen. Etter turneringen vil Ferguson og pokerkommentator Ali Nejad gi analyser av spillet og du kan se viktige hender eller matcher du har gått glipp av.

Om du ikke er fornøyd med å se på turneringen og sliter med å komme opp med $25.000 for å kjøpe deg inn (noe som er helt naturlig for oss vanlige dødelige), er det to $500+35 kvalifiseringsturneringer planlagt til den 22. og 23. mai. Det er verdt å merke seg at alle de som kjøper seg inn i disse kvalifiseringsturneringene eller vinner plass i hovedturneringen ikke får lov til å avregistrere seg fra turneringene før de starter. Dette er på grunn av at det treng et bestemt antall spillere for å løse strukturen i en heads up-turnering. Om antallet spillere registrert til start ikke går opp vil Full Tilt Poker manuelt avregistrere spillere til et passende startfelt (16, 32, 64 spillere) nås. Man blir avregistrert i omvendt rekkefølge av når man registrerte så de som registrerte seg sist vil bli fjernet først. Så om du er tent på å spille i denne historiske turneringen så få navnet på bordet så fort som mulig!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories