Chip ohoy!

Chip ohoy! 0001

Det går ikke mange ukene mellom hver gang vi snakker om en større pokerturnering som Party Poker er involvert i. Denne helgen setter Party Poker Million VI seil mot Venezia for en lang uke med poker, festing og forhåpentligvis uten sjøsyke.

30 land er representert i hovedturneringen og blant de som er forventet til å utmerke seg har vi Canadas Mike "Timex" McDonald, Sveriges Late Night Poker-vinner Andreas Jorbeck, Brasils Christian Kruel, Danske Søren Kongsgaard, Tyske Florian Langmann og Alexander Jung og Finnlands Mika Paasonen. Listen ser ut som de forente nasjoner med neste generasjons pokertalenter.

Turneringen var tidligere en limit hold'em-turnering, med vinnere som Erick Lindgren, Kathy Liebert og Howard Lederer. Men, nå som det er hovedsakelig en europeisk turnering har de gått over til no-limit.

Igjen bevises det at Party Poker er stedet man skal spille for å finne satellitter til store turneringer. Det kommer til å være et mylder av onlinekvalifiserte som har vunnet pakker verdt $12.000. En talsmann fra PartyPoker.com sa: "Spenningen stiger mot den første PartyPoker.com Million som arrangeres i Europa. Vi forventer en premiepott på over $1,3 millioner."

Dagens Tips: Det er for sent å vinne plass, men Party Poker har plasser til alle de større turneringene i verden, året rundt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories