Biljard kan ta deg til WSOP!

Biljard kan ta deg til WSOP! 0001

Om du tror at evnene på biljard-bordet er like gode som på pokerbordet, så har PoolStars så en unik sjanse til å kvalifisere seg til World Series of Poker ved å delta i en gratis WSOP pool-turnering.

Den nyutviklede online pool-siden PoolStars arrangerer nå en spennende virtuell pool-turnering, med en plass i Main Event under WSOP til vinneren. turneringen er gratis, og alt du trenger for å bli med på spillet er å registrere deg som medlem og forberede deg på action!

Det gratis medlemskapet gir også alle medlemmene mulighet til å utnytte seg av alt hva PoolStars har å tilby, noe som for tiden er veldig lønnsomt da de har store kampanjer som del av betatestingen av siden. Du kan vinne pengepremier for å lage stilige triks, eller for å være den mest aktive spilleren på gratisbordene. Det er også en ukentlig toppliste hvor de beste spillerne kjemper mot hverandre i en turnering med 64 spillere og en premiepott på $300.

Så, prøv selv og vinn en plass i WSOP. Man kan kvalifisere seg hver dag i mai til finalefreerollen som spilles den 7. juni. Vinneren får en pakke verdt $12.500 til WSOP Main Event. Det skal spilles 9-ball både i kvalifiseringene og i finalen. De beste 8 i hver kvalifiseringsrunde kommer til å fortsette til finalen som kommer til å ha 256 spillere.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories