Flate avgifter på PartyPoker SNG

Flate avgifter på PartyPoker SNG 0001

Prisen på poker går ned hos Party Poker med nyheten om at pokerrommet introduserer flate avgifter på sit and go-turneringer. Alle SNG på høye nivå kommer til å ha en fast avgift på $10, og dette er nok noe som kommer til å vekke interesse hos SNG-spesialistene.

De fleste SNG-spillene over $200 har en avgift på rundt 7-10 % av buy-in, noe som mener at noen av de mest beinharde spillerne betaler hundrevis av dollar i avgifter hver kveld og tusenvis i løpet av et år. Men, alle SNG over $200 hos Party Poker kommer nå til å koste kun $10 i avgift, til og med helt opp til $5000-spillene!

Ikke tro at dette ikke er store nyheter, seriøse high stakes-spillere kommer til å se en kraftig økning i inntjeningen som resultat av dette. Endringen er bokstavelig talt verdt tusener til de store spillerne, og kommer garantert til å sørge for at Europas beste SNG-spillere kommer til å trekke over til Party Poker.

En talsmann for Party Poker sa følgende: "Dette er fantastiske nyheter for alle som ser etter store spill og vil få mest mulig ut av bankrollen. Sjekk ut listen over turneringer i dag!"

Party har i skrivende stund $200, $300, $500, $1000 og $5000 SNG på listen og da både heads up, short handed og full ring. Noen ganger er det et slit å gå i pluss på SNG-spill, men dette kommer garantert til å gjøre det mye enklere for alle, uten å gjøre noe med spillet.

Registrer deg i dag og se hvor mye du kan spare, og kvalifiser deg til WSOP samtidig, hos Party Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories