Asian Poker Tour tiltrekker seg kjente navn i Manila

Asian Poker Tour tiltrekker seg kjente navn i Manila 0001

Asian Poker Tour tiltrekker seg kjente navn i Manila

Daniel McCarthy

Asian Poker Tour stopper på Dusit Thani Manila Hotel, Manilla, fra 27. mai til 1. juni. Noen av de største navnene i poker er på vei østover for en sjanse til å ta en del av premiepotten på $1 million.

Når Evelyn Ng, Huck Seed og Layne Flack deltar i en pokerturnering kan du regne med at det kommer til å bli en av de mest prestisjetunge turneringene på kalenderen. Manilla-delen av APT starter neste uke og alle disse tre er klare for å kjempe på filten.

Den amerikanske trioen har en enestående CV når det kommer til store pokerturneringer. Flack har 5 WSOP-armbånd til sitt navn og over $3 millioner i turneringspremier til dags dato. Ryktet vil ha det til at Flack er sulten på å legge til en APT-tittel til den imponerende listen. Huck Seed har 4 WSOP-armbånd, blant disse en Main Event-serier fra 1996 som ga ham en million dollar å legge til bankrollen.

Ng har ikke like imponerende statistikk på WSOP, men er like fullt en skremmende motstander. Hun er for tiden sponset av Bodog Poker, og er dronningen av cashgames; men du må ikke la det avlede deg fra å se hvor flink hun er til å spille turneringer. Evelyn har en andreplass fra WPT Ladies Night og er et så kjent fjes at hun til og med dukket opp i Xbox-spillet "Stacked".

APT Manila ser ut til å bli utsolgt og dermed ha 400 spillere. Buy-in på $2.500 har tiltrekt spillere fra hele verden. Det er tre stopp til på APT etter Manilla: APT Seoul, APT Macau og APT Singapore. Nøyaktige steder har vi ennå ikke fått bekreftet, men slik det ser ut kommer det til å bli utsolgt. Satellitter er i gang på flere pokerrom.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories