Enorm merverdi for PokerNews-spillere på en eksklusiv WPC-satellitt!

Enorm merverdi for PokerNews-spillere på en eksklusiv WPC-satellitt! 0001

World Poker Crown kommer 26. april og PokerNews sammen med Pacific Poker er glade for å kunne legge enda mer til spillerne gjennom en eksklusiv satellitt som lover enorm merverdi og en mengde fantastiske premier. Denne eksklusive $27,50-satellitten starter tirsdag 22. april og med hele 8 plasser til World Poker Crown GARANTERT så må man være sprø for å gå glipp av denne turneringen.

Gjør et forsøk på å vinne pokerkronen gjennom 888.com og Pacific Pokers massive World Poker Crown Tournament, som har en garantisum på $3 millioner! Lørdag 26. april klokken 14:00 GMT vil spillerne kjempe seg ned til de siste åtte, og disse heldiggrisene kommer til å bli flydd ned til Peralada i Spania for å konkurrere i en live finale (6. - 10. mai). Vinneren vil bære World Poker-kronen og ta med seg $1 million i premiepenger.

De åtte i finalen vil få en kongelig behandling, som inkluderer gratis fly til Barcelona, en natt på Hotel Arts i Barcelona, helikoptertur til Peralada Castle Resort og 3 netter på det tilhørende 5-stjerners hotellet. Spillerne vil også få være med på en yacht-fest i Peralada og vil være velkommen til flere arrangement der nede.

For å kvalifisere til denne fantastiske satellitten den 22. april må du registrere deg hos Pacific Poker gjennom PokerNews, lage en ny konto, sette inn penger, og kjøpe deg inn i turneringen for $25+2,50. Førsteplassen vil få en plass i WPC verdt $1050 i tillegg til en sjanse i en WSOP-kvalifisering verdt $550.

Plass i WPC gis også til 2. til 8.-plassene I tillegg vil de som avslutter på 9. til 18.-plass få en billett til en $110 WSOP Sub-satellitt.

Det er til sammen over $10.000 i premier man kan vinne, og alt for en buyin på kun $27,50!

Spillerne som vinner en WSOP-satellitt vil få en pakke verdt $17.000 som består av plass i WSOP Main Event, $4.500 i reise og lommepenger, 10 dager på Palazzo Tower i Venetian Hotel, gratis 888-utstyr og plass i en privat velkomstturnering med cricketlegenden Shane Warne på Lamborghini Supercar Lounge

Registrer deg hos Pacific Poker gjennom PokerNews i dag og gjør deg klar til å krones.

Glem ikke, det er og en annen eksklusiv $1,10 WPC-satellitt nå på torsdag 24. april klokken 21:00. Registrer deg nå!

Dagens Tips:Pacific Poker gir også PokerNews-spillere en innskuddsbonus på 60% opp til $100.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories