888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Team Betsson utøkes med 1 medlem

Team Betsson utøkes med 1 medlem 0001

Team Betsson, med spillerne Johnny Lodden og William Thorson som frontfigurer, får nå besøk i teamet av ytterligere ett medlem. En spiller som virkelig har gjort seg bekjent innenfor pokerkretsene, fremfor alt innen EPT-kretser. I løpet av fjorårets sesong ble han sjette beste spiller av som hadde vunnet premier i løpet av sesongen og ble med det beste danske. I år ble han kåret til «Årets nykommer» under Scandinavian Poker Awards. Vi snakker selvfølgelig om Søren Kongsgaard. I øyeblikket ligger han på 20. plass i totalt innspilte penger i EPT-sammenheng, men totalt innspilt 610,550 Euro. Leder gjør Gavin Griffin etter fjorårets seier i EPT finalen, med 1,825,000 Euro innspillt.

Søren, som vant det danske mesterskapet i fjor, skrev i disse dager under for Team Betsson for 1 år fremover.

I en uttalelse sier han;

-Som 18-åring vant jeg min første kvalifisering til en EPT-turnering nettopp hos Betsson. Det er derfor med stor glede og stolthet at jeg ser frem i mot å kunne representere Betsson i det kommende året. Jeg håper å kunne lære en hel del fra mine team kamerater Johnny og William og kanskje kanjeg lære dem et triks eller to også.

Denne sponsoravtalen strekker seg ut hele 2008 og det neste på programmet for Søren Kongsgaard i Betsson klær er allerede EPT finalen i Monte Carlo senere denne uken. I tillegg til alle de store turneringene rundt om i verden, vil også Sørens landsmenn få mulighet til å spille mot ham både live og online via Betssons pokerrom.

Betssons markedssjef i Danmark, Rasmus Baekvad kommenterte følgende:

- Vi har letet etter en riktig god pokerspiller somkunne representere Betsson og jeg synes vi har funnet en av de aller beste. Allerede i e alder av 20 år har Søren bevist at han er en dyktig pokerspiller, og at han harpotensiale til å utvikle seg til å bli en spiller i den absolutte verdenseliten.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories