PoolStars annonserer WSOP-kampanje

PoolStars annonserer WSOP-kampanje 0001

PoolStars gir pokerspillere en sjanse til å stikke av med en plass til World Series of Poker Main Event. Billiardsiden, som tilbyr en virtuell versjon av det populære spillet, gir bort en Main Event-pakke som inkluderer en plass verdt $10.000 og $2.500 i kontanter til vinneren av en rekke med freeroller.

Spillerne kan kvalifisere seg til den siste freerollen ved å delta i daglige WSOP freerollsatellitter fra 1. til 31. mai. Spillet er 9-ball og turneringene starter hver dag klokken 22:00 GMT. De beste åtte fra hver turnering, 256 til sammen, skal spille billiard den 7. juni for å bestemme hvem som kommer til WSOP.

Flere kjente pokerproffer, som Daniel Negreanu og John Hennigan, startet spillkarrierene sine som pool-spillere. PoolStars gir de som mestrer onlineversjonen av spillett en sjanse til å spille på en av de største scenene som finnes. Poolstars.com lar spillerne laste ned programvaren gratis og spille mot motstandere online. Foreløpig er det kun gratisspill, men det er planer om å lansere en pengeversjon i mai.

Spillet byr på komplisert strategi som speiler virkeligheten godt. Man må vurdere vinkel og skru, fart og kraft i slaget før man slår. Nedenfor er Poolstar.com sine regler for WSOP Main Event-freerollen:

1. Kampanjen består av 31 daglige freerollsatellitter fra 1. til 31. mai som kvalifiserer åtte vinnere hver dag til PoolStars WSOP Satellite Grand Final den 7. juni.

2. PoolStars WSOP Satellite Grand Final vil bestå av et felt på maksimalt 256 spillere (inkludert en siste sjanse-kvalifisering som ennå ikke er fastsatt.)

3. Kampanjen er åpen kun for PoolStarsmedlemmer som fyller 21 innen 7. juni 2008. WSOP arrangeres i Las Vegas, hvor aldersgrensen for WSOP er 21 år.

4. Det skal spilles 9-ball gjennom kampanjen, med en 90-sekunders klokke.

5. Vinneren av Grand Final vil få retten til å spille $10.000 WSOP Main Event den 3. juli 2008 i Las Vegas, og vil få $2.500 i kontanter.

6. Vinneren av kampanjen godtar å ha på seg klær med PoolStars-logo gjennom hele turneringen.

7. Vinneren av kampanjen må ankomme Las Vegas innen utgangen av 2. juli for å sette opp registreringen.

8. Vinneren av kampanjen er selv ansvarlig for reiseutgifter. $2.500 vil bli gitt ved registreringen i Las Vegas for å dekke disse utgiftene.

9. Om vinneren ikke møter opp til de avtalte tidspunkt for registrering gir vinneren avkall på premien (inkludert pengene) og man har ingen videre krav på premien.

10. Spillerne er ansvarlige for å medbringe nødvendige dokument og visum for å reise inn i USA.

11. Kampanjen er ikke gjeldende der den er forbudt ved lov.

12. Vinneren av kampanjen må vise gyldig dokumentasjon innen 72 timer etter å ha vunnet for å bevise identitet. Om et medlem yngre enn 21 per 7. juni 2008 vinner turneringen vil premien gitt til neste spiller på listen. Det vil ikke bli gitt noen kompensasjon til den ugyldige vinneren i så tilfelle.

13. Ved å delta i denne kampanjen aksepterer du at PoolStars Ltd fraskriver seg ethvert ansvar for mulige konsekvenser av denne kampanjen. PoolStars vil alltid opptre i god tro, og har rett til å endre detaljene i denne avtalen på ethvert tidspunkt om behovet oppstår.

14. I forbindelse med denne kampanjen og kun den gjelder de overnevnte reglene foran PoolStars sine vanlige vilkår om det skulle oppstå motstrid.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories