Pokerfecta delt hos Betfair Poker

Pokerfecta delt hos Betfair Poker 0001

Siden Betfair Poker er hjemmet til verdens beste online MTT-spiller, Annette "Annette_15" Obrestad, er det klart at det er et pokerrom som forventer perfeksjon. Å vinne en og annen MTT her og der er helt enkelt ikke godt nok for å nå det nivået som skal til for å vinne Pokerfecta.

Pokerfecta er en ny kampanje fra Betfair Poker som sikter seg inn på turneringsspillere. En jackpot på $5000 startes og det legges til $1000 hver uke. Vinneren er enhver som klarer å vinne tre turneringer i løpet av en uke. Om du tror det er enkelt så kan du tro igjen, det tok syv uker å få den første Pokerfecta-vinneren, og da kom det to samtidig.

Jackpotten på $11.000 ble delt mellom Hedger43 og JONBUCHAN forrige uke. Hedger43 vant $1000 Super Turbo Guaranteed to ganger og $600 Guaranteed Turbo. JONBUCHAN vant $1000 Guaranteed Super Turbo tre ganger på en uke for å vinne sine $5500 av premiepengene.

Hedger43 vant faktisk 4 turneringer totalt forrige uke, så han er virkelig noen man bør følge med fremover. Han kommenterte: "Jeg var glad for å vinne så snart jeg hadde vunnet de første to turneringene, men ble knust da jeg hørte at jeg måtte dele den. Godt spilt av JONBUCHAN dog, han fortjener det! Om han vil gå heads-up for de $5500 så er jeg klar for det!"

Pokerfecta har startet på nytt med en premie på $5000 og $1000 ekstra hver måned. Dette er en god grunn til å flytte turneringsspillet ditt til Betfair Poker og spille sammen med Annette Obrestad. En annen god grunn er at de gir bort over 50 plasser til WSOP verdt $16.000 med VIP-behandling mens du er der. Betfair er også det eneste stedet som har eksklusive satellitter til WSOP Europe i London.

Om du ikke liker turneringer så har Betfair Poker også cashgames for alle. Og, ikke bare får du $1000 i registreringsbonus om du bruker PokerNews-koden BF1000, men de er også en av de få pokerrommene som har en toppliste for cashspillere, hvor månedlige premier på opp til $3000 blir gitt til de som spiller og vinner flest hender ved bordene.

Registrer deg i dag! Uansett om du teller chips ved cash-bordene eller om du satser på 1. plassen i en turnering, så vil du finne perfeksjon hos Betfair Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories