PPA passerer en million medlemmer

PPA passerer en million medlemmer 0001

The Poker Players Alliance, den selvutnevnte grasrotbevegelsen som lobbyer for å sikre rettighetene og interessene til amerikanske pokerspillere, har nådd målet med å få 1 million medlemmer. PPA annonserte at de hadde nådd milepælen og meldte også om flere andre initiativ.

Etter å ha nådd millionmålet sa PPAs styreleder, tidligere Senator Alfonse D'Amato, følgende: "Å nå en million medlemmer plasserer PPA på linje med politiske størrelser som AARP og National Association of Realtors, og gir oss muligheten til å tale medlemmenes sak enda mer effektivt."

PPA satte også i gang en kampanje for å få registrert medlemmer som velgere denne uken, med tittelen "If you play, have a say" (Spiller du, så stemmer du), med målsetning om å få registrert 100.000 nye velgere blant pokerspillerne. Kampanjen tar sikte på å øke politisk bevissthet blant pokerspillere.

I tillegg har PPA meldt at de har skapt PokerPAC, en ny politisk komité som skal fremme pokerspillernes interesser i Washington. Den kjente spilleren Annie Duke har allerede sagt ja til å være æresmedlem av komiteen, som skal ha PPA-toppen D'Amato i spissen, etterfulgt av tidligere medlem av Kongressen, Toby Moffett.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories