NM i Poker 2008

NM i Poker 2008 0001

Sjelden eller aldri tidligere har så mange norske pokerspillere reist fra Norge og til England på så kort tid som i disse dager. Flere hundre norske pokerspillere er i de neste dagene på vei mot Nottingham og pokerklubben Dusk Till Dawn for å spille årets norske mesterskap i poker. Årets utgave er det syvende NM i rekken og aldri har arrangementet vært større enn i år. Og som alltid må dessverre NM arrangeres utfor landets grenser på grunn av norsk lov!

Norgesmesterskapet i poker går av stabelen 28.april til 5.mai. Årets turneringsuke består som tidligere år av 3 øvelser. Det er store forventninger til mesterskapet og de tre turneringer der det skal kåres en norgesmester i er; Fixed Limit Hold'em, Pot Limit Omaha og ikke minst hovedøvelsen No-limit Hold`em.

Det er 540 plasser til hovedøvelsen og med et innkjøp på 1100 dollar ser det ut til at alle tidligere prize-pool rekorder vil bli knust. Tidligere denne måneden stoppet salget for bare nordmenn og åpnet opp med direkte salg ved Dusk till Dawn i Nottingham. De siste oppdateringstallene vi kunne finne før salget av plasser ble åpnet opp i England, var 279 spillere til main event, 57 spillere til Pot Limit Omaha øvelsen og 48 spillere til Fixed Limit. (disse tallene har garantert økt de siste dagene nå inn mot starten av NM uken)

Expekt.com er hovedsponsor for NM i år, og de har gjort utrolige tiltak på forhånd for at dette skal bli det mest perfekte NM i den syv år lange historien. Siden starten i 2002 så har det vært en enorm vekst både av antall deltakere og kvalitet på arrangementet.

3,6 millioner i premier

Det forventes en samlet premieutbetaling på nærmere 3,6 millioner kroner under årets Norgesmesterskap. Vinneren av Texas Hold'em No Limit vinner en billett til VM i Las Vegas i tillegg til kontantpremien. Årets Norgesmesterskap vil bli vist på Web-TV, hvor det legges ut fortløpende reportasjer under mesterskapet med intervjuer og analyser av spillsituasjoner, samt at finaledagen vil bli vist i sin helhet med kommentatorer.

PokerNews Norge vil også være til stede i Nottingham og vil komme med så mye rapporter og intervjuer av spillere som mulig.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories