Sniktitt på Poker After Dark sesong fire

Sniktitt på Poker After Dark sesong fire 0001

Rett etter avslutningen av filmingen av den kommende sesongens episoder har det populære programmet Poker After Dark sluppet noen høydepunkter fra den kommende sesongen, som vil bestå av ti nye episoder med sendedato i begynnelsen av juli.

20 nye spillere skal debutere på PAD denne sesongen, og de blir da med mange av de største navnene innen poker. I år skal Poker After Dark eksperimentere med formatet mye mer enn i de første tre sesongene, ved å tilby seerne flere forskjellige kombinasjoner av spillere og nivå.

En av de nye vriene de har kommet med er heads up-kamper med alle fire vinnerne av NBC National Heads Up Poker Championship per i dag: Phil Hellmuth, Ted Forrest, Paul Wasicka og Chris Ferguson. Hver av de fire legger $50.000 i potten og konkurrerer om å være den eneste som står igjen og dermed vinne $200.000.

Det skal ikke mangle på high-stakes cash-spill heller, da Poker After Dark kommer til å sende to fulle uker av et $200/$400 NL cash-spill fylt av store navn. Den ene uken gir oss Howard Lederer, Dee Tiller, Gabe Kaplan, Patrik Antonius, Doyle Brunson og Eli Elezra, mens uke nummer to presenterer Guy Laliberte, Phil Hellmuth, Tom Dwan, Allen Cunningham, Mike Baxter og Antonio Esfandiari.

"Dream Match"-formatet viser en onlinekvalifisert spiller (Paul Featherstone) mot fem etablerte proffspillere og er tilbake også i denne sesongen To andre varianter som kommer er "Brilliant Minds" og "The Mayfair Club". Den første har spillere som er kjent for å være matematikere, som Bill Chen, Chris Ferguson og Andy Bloch, mens den andre trekker linjer tilbake til en kjent New York-klubb som var fødestedet til mange av pokerens mest legendariske spillere. Den episoden inkluderer Howard Lederer, Dan Harrington, Mickey Appleman, Jay Heimowitz, Steve Zolotow og Mike Shichtman.

Flere andre episoder har kjente spillere og egne tema. Blant de andre spillerne som kommer har vi Tom "durrr" Dwan, Brian "sbrugby" Townsend, johnny Chan, Huck Seed, Andrew "good2cu" Robl, Phil Gordon, Gabe Kaplan, Cory Zeidman, Todd Brunson, David Grey, Mike Matusow, Jennifer Harman, Gavin Smith, Mike Sexton, David Williams, Clonie Gowen, Phil Laak, Brandon Adams, Jimmy Warren, David Sklansky, Andy Black, Lee Watkinson, Dewey Tomko og Allen Cunningham.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories