PartyPoker lanserer fredagsprosjekt

PartyPoker lanserer fredagsprosjekt 0001

For mange er det søndagskvelden som er dagen for å spille turneringspoker, en siste sjanse til å vinne nok penger til å slippe å gå på jobb på mandagen. Men hos Party Poker så er det nå fredagene som skal bli den store kvelden for å vinne penger nok til å forandre livet ditt. Du kan vinne en haug med penger på fredagen og så har du hele helgen til å "blåse" de du på hva du vil.

Hver fredagskveld hos Party Poker er det "The Friday Night Party" og spillere på alle ferdighetsnivå er velkomne. Det er garantisummer for alle nivåer og det hele topper seg i en $50k og i World Series of Poker-plasser. Alle turneringene er spredt jevnt, så det er ingen grunn til å vente lenge på en ny turnering om du ryker ut av den første.

Det som er virkelig spennende er at dette er en av de mest varierte og interessante spilleplanene som er å finne hos pokerrom for tiden. Det er shootout-turneinger, rebuys og deep stack. Det er også mange 6-handed turneringer på alle nivå som vil sørge for mye action og hvor garantisummene antakelig kommer til å bli knust. Det er fem turneringer på nivåene $100 og opp, noe som er en sjeldenhet i onlinepoker og noe som blir en full dags arbeid for spillerne på toppnivå.

Mot slutten er det en $540 WSOP-satellitt hvor en av 20 spillere vinner plass. Det er supersatellitter og SNG døgnet rundt til denne turneringen, så det er ikke behov for å vente til fredag med å starte festen.

En talsmann for Party Poker sa: "Avlys alt du har planlagt og rydd alle fredagskveldene. Med minst $250.000 å vinne er det absolutt ingen grunn til å være noe annet sted."

Det fulle spilleskjemaet finner du hos PartyPoker.com

[I]Dagens Tips:Få en pangstart på Bankrollen din hos Party Poker med vår GRATIS $50 kampanje. Registrer deg i dag og du har pengene i løpet av få dager.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories