Vinn en plass i World Poker Crown turneringen hos 888.com!

Vinn en plass i World Poker Crown turneringen hos 888.com! 0001

Har du det som kreves for å ta hjem seieren i Pacific Poker's store satsing, World Poker Crown, en onlineturnering med en garantert premiepott på $3 millioner. Nå blir PokerNews spillere gitt muligheten til å vinne en plass i denne turneringen som skal spilles den 26. april klokken 15:00. Skulle du ha flaksen eller være dyktig nok til å spille deg til finalebordet, venter det en opplevelse du sent vil glemme! Finalistene vil bli fløyet til et slott i Peralada, Spania, hvor finalebordet skal spilles live, mellom den 6. og 10. mai. Foruten tittelen som WPC champion er også vinneren garantert minst 1 million dollar i premiepenger!

Som en av de åtte finalistene kommer du og dine gjester til å bli behandlet som om dere skulle være kongelige, med flytur til Barcelona, innlosjert på det 5 stjernes luksushotellet Hotel Arts, privat helikoptertur til det eksklusive slottet Perlada Castle Resort, med tre netters overnatting, invitasjon til en fest ombord på en luksusbåt i Peralada og enda mer enn dette. Dessuten kommer alle finalistene til å bli presentert på TV, da hele finalebordet skal vises senere i mange forskjellige europeiske TV- kanaler.

Nå gir Pacific Poker sammen med PokerNews, våre spillere sjansen til å kunne delta i denne fantastiske eventet, og dermed muligheten til å bli en av disse lykkelige åtte finalistene. Totalt vil det bli arrangert tre eksklusive kvalifiseringsturneringer og vinneren i hver turnering får en plass i WPC hovedturneringen til en verdi av hele $1000+$50.

Disse tre kvalifiseringsturneringene spilles klokken 21:00 på følgende dager;

fredag 11. april

fredag 18. april

torsdag 24. april

Synes du dette tilbudet virker fristende for deg? Da spør du kanskje deg selv hva du skal gjøre for å kunne delta i dette? Alt dubehøver å gjøre er ålaste ned Pacific Poker gjennom PokerNEws sine linker, gjøre etinnskudd og kjøpe deg inn i det eventet du selv ønsker for så lite som $1.10 og dermed er du klar til å spille kvalifiseringen! Det eneste du heretter da må gjøre er å vinne den turneringen du har valgt å spille og klarer du det er du sikret en plass i WPC turneringen. Skulle du allerede fra tidligere ha lastet ned Pacific Poker via PokerNews, så er også du selvfølgelig velkommen til å forsøke å vinne en av disse kvalifiseringene så lenge du ha minimum $1,10 på kontoen og har oppfyllt de kravene som har blitt omtalt her. Vil du heller gå den enkleste men dyreste veien, så er muligheten for å kjøpe seg direkte inn i WPC turneringen også til stede selvfølgelig, men da koster det $1000+$50.

Gå ikke glipp av denne enestående muligheten fra Pacific Poker og PokerNews og sikre deg allerede i dag at du er klar til å spille en eller flere av disse kvalifiseringsturneringene. Kanskje er det nettopp du som kan ta med deg familien på tur til Spania og spille om millioner av kroner!

Dagens tips: Last ned Pacific Poker i dag og du kan ta del i Phil Hellmuths "Black Belt Poker Course" helt gratis!. For ytterligere informasjon hvordan dette går til, så les om Pacific Poker påvåre sider eller klikk deg frem til Pacific Poker's hjemmesider.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories