Daniel Hersvik er første Norgesmester i Poker 2008

Daniel Hersvik er første Norgesmester i Poker 2008 0001

Årets Norgesmesterskap i Poker er som alltid flyttet ut av landet som alltid på grunn av norsk lovgivning. Og som alltid er det Mr. Poker i Norge, Frode Fagerli som har hovedregien bak arrangementet. I år har han med seg Expekt.com som hovedsponsor og medarrangør. Sammen har de i år valgt å legge arrangementet til den nye fasjonable pokerklubben i Nottingham i England, Dusk till Dawn. Og i år har de virkelig jobbet hardt på forhånd for å gjøre dette arrangementet til det største og beste i PokerNM-historien.

Øvelse 1 – Fixed Limit Holdem

Første øvelse, Fixed Limit Holdem, ble en lang og spennende affære. Det skulle være en 1 dags øvelse, men etter 14 timers spill ble spillet stoppet og de tre siste spillerne skulle gjøre opp om seieren på dag 2 av NM uken. De tre, av 85 startende, som kom tilbake for å spille ferdig dagen etter var Sverre Krogh Sundbø, Daniel Hersvik og Ivar Borthen. Og etter en til en og en halv times spill på neste dag var Årets første norgesmester i poker klar. Daniel Hersvik var den som til sist trakk det lengste strået og nå kan ikle seg tittelen Norgesmester i Fixed Limit Holdem 2008. Sverre Krogh Sundbø endte på 2. Plass og Ivar Borthen på tredje.

Øvelse 2 – Pot Limit Omaha

Årets andre øvelse var Pot Limit Omaha, og her så vi et enda større startfelt enn i Fixed Limit Holdem. 125 spillere kom til start, og etter over ni timers spill er det 14 mann igjen i turneringen. Dette er en to dagers øvelse så de skal bare spille frem til finalistene er klare. Finalebordet spilles i morgen onsdag.Videre oppdateringer kommer her i morgen.

Sponsoren

Expekt.com har virkelig jobbet hardt for at dette skal bli det beste arrangementet som pokernorge har opplevd. Hele arrangementet kunne vært lagt mye nærmere, men når man først har vært på Dusk till Dawn så skjønner man godt hvorfor nettopp dette stedet er valgt. Stedet er bare helt perfekt for poker og MYE poker, og det skal man ha og det blir det under pokerNM selvfølgelig. Vi vil fortelle mer om opplegget rundt hele NM i flere artikler de neste dagene, så følg med på PokerNews Norge.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories