To norske spillere er med å kjempe om over 7 millioner kroner i Italia

To norske spillere er med å kjempe om over 7 millioner kroner i Italia 0001

De to norske spillerne Christian Bonde og Terje Augedal er med å kjemper omde store pengene i Pokerstars.com European Poker Tour i San Remo i Italia. Når dag 2 ble avsluttet var det 32 spillere igjen som skal fortsette å kjempe om hederen og æren samt førstepremien på over 7 millioner norske kroner.

Da dag 2 startet var det 7 norske spillere igjen. Men dessverre holdt det ikke like langt for alle sammen. Thor Hansen var blant de syv som startet dag 2, men igjen måtte vår pokerlegende tåle en bad beat og ryke ut av turneringen. Thor gikk all inn med sisne siste 7,000 da hankikket ned på Q-Q. Det ble fold rundt bordet tilspilleren i big blind som callet med A-10 offsuit. Floppen kom med K-J-x og Thor ledet fortsatt, selv om motstanderen hadde plukket opp et gutshot straightdrag. Turn var en bland 2'er, mens på river kom det skjebnesvangre kortet for Thor – en Q. Og nok en gang ble Thor dratt ut av en EPT turnering. Allerede før Thor Hansen hadde Andreas Torbergsen røket ut av turneringen også. Altså fem nordmenn igjen.

Kai -Are Hauge ble den neste som røk, etterfulgt av Håkon Hol. Alle disse tre var ute i løpet av de 3 første timene av dagen. Så skulle det gå over 3 nye timer før Norge mistet enda en spiller, og han, Pål Hjertenes, mistet vi en syk pott. Pål synte et oppspill inn i en tre-veis pott med 10-10 på handen. Floppen kom med 10-7-8 og alle tre endte all inn. Pål hadde topp-sett med siene 10'ere, spilleren bak hadde 8'er sett og han som hadde startet oppspillet hadde 6-9! og traff straighten ppå floppen. Kjempeturnering av Pål Hjertenes, synd bare at det skulle gå galt like før pengene.

Bare 10-15 minutter etter at Pål Hjertenes dessverre røk ut sprakk boblen og Norge hadde fortsatt 2 spillere igjen i turneringen da premiene begynte på 72 plass. Og de to er fortsatt med da dagen ble avsluttet med 32 spillere igjen av de 701 som startet turneringen og 207 som startet dag 2 i San Remo.

Christian Bonde spiller dag med med like over 105,000 i startstack, mens Terje «Terken» Augedal starter med omtrent 140,000 i stacken. Terje var på et tidspunkt 100,000 høyere i stack, men tapte en stor pott den siste timen.

Det har vært ganske mange store verdens-stjerner med i denne EPT turneringen. Kanskje er dette fordi det er bare litt over 1 uke til starten av sesongfinalen i Monte Carlo. Av stjerner som ikke klarte seg gjennom dagen kan vi nevne; Roland de Wolfe, Liz Lieu, Antonio Esfandiari, Joha Helppi med flere. Men det er fortsatt flere igjen i turneringen og det spekuleres nåpå om f.eks Todd Brunson, Dario Minieri eller William Thorson skal klare å ta hjem en EPT tittel.

Dette kan du finne ut ved å logge deg inn på pokernews og følge vår amerikanske blogg fra klokken 15:00 i morgen da de siste 32 spillerne setter seg til bords og skal spille frem til finalebordet er klart. Bloggen finner du HER.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories