Vinn plass i Manila med PartyPoker

Vinn plass i Manila med PartyPoker 0001

Om pokerforbudet i USA kan sies å ha hatt noen positiv effekt så er det veksten i det asiatiske pokermarkedet. Enda en stor turnering er planlagt i Asia, og Party Poker har 11 pakker som kan vinnes.

Turneringen er oppkalt etter den legendariske kampen mellom Ali og Fraser, The Thriller in Manila, og skal da selvsagt spilles i Manila på Filippinene. 27. mai til 1. juni er fire hundre spillere forventet til å være med på kampen om en garantert premiesum på $1 million. For så lite som $1 kan du vinne en pakke verdt $6.000 som inkluderer plass i hovedturneringen verdt $2.500, syv netter på Dusit Thani Manila Hotel og $2.500 til reise og opphold.

To $300+20-satellitter spilles hos Party Poker hver uke, med kvalifiseringer helt ned til $1.

I tillegg til hovedturneringen skal det også spilles flere £300 freezeout-turneringer og cashgames. I tillegg skal det også spilles Asias første 13 Card-turnering. Asian Poker Tour skal også ha en humanitær side, der de inviterer ti av landets største kjendiser for å spille om en pott på PHP 400.000. Premiepengene skal doneres til en valgfri humanitær organisasjon. Matt Savage er turneringssjef og reiser til Manila etter å ha vært på PartyPoker.com Million tidlig i mai.

Party Poker er det beste stedet for å vinne seg plass til store turneringer. Ikke bare kan du kvalifisere deg til Asian Poker Tour, men det er også satellitter døgnet rundt til WSOP Main Event.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories