'En helg med Daniel Negreanu' annonsert

'En helg med Daniel Negreanu' annonsert 0001

Daniel Negreanu har annonsert en spesiell gave til de som er ute etter litt personlig pokeropplæring av toppkvalitet. Negreanus "A Weekend with Daniel Negreanu"-seminar har blitt satt til 8. - 10. august 2008 og skal etter sigende gi både intim en-til-en pokeropplæring og en eksklusiv Las Vegas-opplevelse.

Negreanu skal være vert for maksimum 18 spillere som hver vil betale $15.000 for å være med på seminaret. Gjestene vil tilbringe mesteparten av helgen på Venetian hvor pokerkurset skal holdes, men det skal også inkludere grilling hjemme hos Negreanu og en VIP-kveld ute på byen, som en high-stakes pokerproff.

"Jeg er veldig glad for å kunne tilby spillerne en innholdsrik weekend med poker hvor jeg kan gi hver enkelt spiller oppmerksomhet og råd for spillet. Det at helgen er begrenset til bare 18 spillere garanterer at jeg kan jobbe med hver og en av de og forbedre spillet deres dramatisk."

Kursdelen av helgen består av at Negreanu leder gruppen gjennom seminar designet for å lære bort både strategi og taktikk. Negreanu vil vurdere hver spiller og prøve å forbedre ferdighetene i spillet. Tema for helgen inkluderer pot odds, implied odds, bløffing, lesning av motstandere, turnering og cash-strategier, og online pokerstrategier. Den siste dagen spilles det en 18-manns turnering hvor man skal benytte seg av det man har lært i løpet av helgen.

Mer informasjon finner du på weekendwithdaniel.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories