888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now

Griffin og Brown blir med Team PokerStars

Griffin og Brown blir med Team PokerStars 0001

PokerStars.net har lagt til to nye toppspillere til stallen etter å ha signert kontrakt med Gavin Griffin og Chad Brown. Disse siste tilleggene til Team PokerStars øker antallet proffspillere i stallen til 25, noe som inkluderer opp til flere WSOP Main Event-vinnere (Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem) og stjerner som Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Vanessa Rousso, Humberto Brenes og Katja Thater.

Griffin ble nylig den første spilleren til å vinne den uoffisielle "trekløveren" av pokertitler: et WSOP-armbånd, en EPT-tittel, og nå nylig WPT Borgata Poker Classic. Griffin skal snart ha sin første liveopptreden som Stars-spiller under EPT Monte Carlo Grand Championship hvor han skal forsvare tittelen. Griffin forvandlet en $600 double-shootout-seier hos Stars til en billett til fjorårets EPT, som igjen ble forvandlet til en pengepremier på $2,4 millioner. Griffin kommer nå til å spille under navnet "GavinGriffin" hos PokerStars.

Brown, den tidligere skuespilleren som brukte poker som en måte å tjene penger på siden, nådde en av høydepunktene i karrieren da han vant $5.200 H.O.R.S.E. under PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP). Brown kommer nå til å spille under navnet "ChadBrownPro" hos PokerStars.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?