Griffin og Brown blir med Team PokerStars

Griffin og Brown blir med Team PokerStars 0001

PokerStars.net har lagt til to nye toppspillere til stallen etter å ha signert kontrakt med Gavin Griffin og Chad Brown. Disse siste tilleggene til Team PokerStars øker antallet proffspillere i stallen til 25, noe som inkluderer opp til flere WSOP Main Event-vinnere (Chris Moneymaker, Greg Raymer, Joe Hachem) og stjerner som Daniel Negreanu, Barry Greenstein, Vanessa Rousso, Humberto Brenes og Katja Thater.

Griffin ble nylig den første spilleren til å vinne den uoffisielle "trekløveren" av pokertitler: et WSOP-armbånd, en EPT-tittel, og nå nylig WPT Borgata Poker Classic. Griffin skal snart ha sin første liveopptreden som Stars-spiller under EPT Monte Carlo Grand Championship hvor han skal forsvare tittelen. Griffin forvandlet en $600 double-shootout-seier hos Stars til en billett til fjorårets EPT, som igjen ble forvandlet til en pengepremier på $2,4 millioner. Griffin kommer nå til å spille under navnet "GavinGriffin" hos PokerStars.

Brown, den tidligere skuespilleren som brukte poker som en måte å tjene penger på siden, nådde en av høydepunktene i karrieren da han vant $5.200 H.O.R.S.E. under PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP). Brown kommer nå til å spille under navnet "ChadBrownPro" hos PokerStars.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories