EPT San Remo er i gang

EPT San Remo er i gang 0001

Årets nest siste pokerstars.com European Poker Tour stop er i gang. Blomsterbyen («la cittá dei Fiori»)San Remo på italias nordvest kyst er stedet denne gangen, og rekordmange spillere har funnet veien dit. Mulig på grunn av at sesongavslutningen finner sted like i nærheten, i Monaco, bare få dager etter at dette eventet er ferdigspilt. Monaco er bare 45 kilometer unna San Remo og sesongfinalen der starter bare 7 dager etter at finalebordet i San Remo er ferdigspilt.

Selv om San Remo var utsolgt med sine 500 plasser flere dager før turneringen staret, så klarte arrangøren å utvide antallet med 200 spillere og også det forventes fylt helt opp. Dag 1A startet med 337 spillere hvorav 15 var norske. Flere kjente profiler var også i startfeltet denne dagen. Vi nevner bare kjapt; Katja Thater, Luca Pagano, Dario Minieri, Peter Jebsen, Julian Thew, Patrick Antonius og mange flere.

De norske som vi kan finne i listene fra Pokerstars.com er; Jarle Aasen, Thor Hansen, Andreas Torbergsen, Christian Bonde, Ørjan Holt, Terje Augedal, Ståle Mortensen, Max Bassil, Gunnar Østebrød, Sigbjørn Mortveit, Stian Holmseth, Severin Hovde, Håkon Hol, Børge Dypvik og Thor Hjertenes.

Av disse 15 spillerne var det 5 som klarte seg videre til dag 2. Thor Hansen, Håkon Hol, Terje Augedal, Andreas Torbergsen og Christian Bonde. Thor Hansen og Andreas Torbergsen var to av de norske spillerne som måte kjempe hardt for å komme videre til dag 2. De var begge utsatt for en dårlig start på dagen og var tidlig shortstackede, men beggeklarte å bygge seg opp igjenog er med videre. Annerledes var det for Børge Dypvik og Gunnar Østebrød som i løpet av dagen var best av de norske og hadde solide stacker, men som ikke klarte å beholde dem, og er nå ute av EPT San Remo. Når spillet starter på dag 2 starter de på level 10 som er blinds 500/100 med 100 i rundante. Den som leder etter dag 1 A er noe vanskelig å utpeke før den offisielle chipcounten foreligger, men svensken Hakan Sahl er meget høyt oppe.

I morgen er det ventet minst like mange spillere til start og vi forventer oss også ganske mange nordmenn på startstreken også i morgen. Spillere vi vet er i San Remo og som vi regner med dermed skal spille i morgen er ihvertfall Trond Erik Eidsvig og Johnny Lodden. Dag 1B starter spillet klokken 15:00.

Ønsker du å følge utviklingen i spillet minutt for minutt, så kan du lese alt om turneringen fra våre bloggere på pokernews.com som blogger på engelsk. De finner du HER.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories