Spør Daniel Negreanu pokerspørsmål

Spør Daniel Negreanu pokerspørsmål 0001

Vi annonserte for noen uker siden at vi startet en serie med artikler hvor du som leser av PokerNews Norge ville få muligheten til å stille spørsmål til forskjellige pokerproffer og kjente personer innen pokerverdenen. TonyG var vår første profil ut og vi fortsetter med Daniel Negreanu. Daniel Negreanu skulle være kjent for de aller aller fleste som har hatt noen befatning med Poker, og det burde være mange ubesvarte spørsmål som kan stilles ham, selv om han er en meget kjent person og det er skrevet utallige sider og artikler om ham i alle pokermedier.

Daniel "kid poker" Negreanu

Daniel Negreanu (33) er født og oppvokst i Toronto i Canada, med rumenske foreldre. Allerede som 16 åring fattet Daniel interesse for poker og har aldri sluttet å spille siden. Han spilte med voksne som var dobbelt så gammel og enda eldre enn ham selv. Men hans bankroll vokste stødig ettersom tiden gikk. Hele Daniels biografi kan du lese HER.

Daniel's liste over resultater innen poker begynner på bli meget meget lang. Han vant sitt først WSOP armbånd allerede som 23 åring, og har vunnet enda to stk etter det. Toppen av hans karriere, eller hans beste år som pokerspiller var i 2004. Da spilte han seg frem til 11 finalebord, hvorav to var seire i WPT og 1 seier i WSOP (hans tredje armbånd) i Limit Holdem. Totalt så spilte han inn cirka 4,5 millioner dollar i turneringspremier dette året! Han ble også kåret til årets beste spiller i hele 3 forskjellige sammenhenger dette året. WSOP Player of the Year, Card player Magazine player of the year and WPT season 3 (2004-2005) player of the year

Slik kunne vi skrevet mange linjer og avsnitt om denne mannen, men du får heller lese hele hans biografi selv.

Spør en pokerekspert

Vi inviterer deg herved til å spørsmål direkte til Daniel "kid poker" Negreanu som våre andre pokerekspert i vår nye artikkelserie. Spørsmålene du stiller må handle om poker, hans karriere eller meninger om forskjellige saker innen pokerverdenen. Private spørsmål vil ikke bli videresendt til Daniel.

Som tidligere benytter vi vårt

forum

for å samle alle spørsmålene. Vi foretrekker om spørsmålene blir stilt på engelsk, men ikke noe krav. Vi vil oversette spørsmålene for deg om du ønsker det.

Daniel Negreanu er i øyeblikket i Monte Carlo i Monaco og skal begynne å spille på dag 1B. Dersom det blir mange nok spørsmål fra dere lesere, vil vi forsøke å få svarene fra ham før han forlater Europa for denne gangen. Så benytt denne muligheten til å stille spørsmål direkte til en av verdens aller beste pokerspillere:

Hva synes du?

More Stories

Other Stories