Amerikansk seier i San Remo EPT

Amerikansk seier i San Remo EPT 0001

Vinneren av pokerstars.com European Poker Tour er amerikansk og heter Jason Mercier. Forhåndsfavoritten til mange som ledet før finalebordet, Dario Minieri, holdt ikke helt frem, men måtte se seg slått ut på tredjeplass. Jason Mercier fikk med seg over $1,3 millioner for den rekordstore turneringen i San Remo.

Før finalebordet ledet Dario Minieri og hadde holdt denne ledelsen ganske lenge også i løpet av dag 3. Men når hans damepar ikke holder ut, og blir slått ut av nettopp vinneren som fikk sin flush på river.

Heads up delen av finalebordet ble også avgjort på rekord-tid. KUN to hender brukte Jason Mercier på å ta resten av chipsene fra franskmannen Antony Lellouche. Men allerede før headsup, så hadde Jason ledelsen med 4-1 i forhold.

Det ble flere rekorder i denne EPT turneringen også. Hele 701 spillere stilte til start som er rekord i EPT historien. Og finalebordet ble spilt også på rekordtid. Kun 2,5 timer tok det fra de startet til vinneren satt igjen alene.

Plasseringene fra finalebordet ble seende slik ut (plass, premie, spiller):

1. $ 1,340,867, Jason Mercier

 

2. $ 779,215, Antony Lellouche

 

3. $ 443,767, Dario Minieri

 

4. $ 345,015, Eric Koskas

 

5. $ 290,855, Gregory Genovese

 

6. $ 216,946, William Thorson

 

7. $ 172,507, Dag Palovic

 

8. $ 118,348, Marcus Bower

Dette var den siste av de «vanlige» stoppene av årets EPT sesong. Nå gjenstår bare finalen i Monte Carlo som gjenstår, og den begynner allerede denne uken. Programmet der er fra 12. - 17. april og det er forventet mange spillere dit også både fra fjern og nær.

Følg med hos PokerNews for oppdateringene fra Monte Carlo.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories