Spill WSOP med Betsson

Spill WSOP med Betsson 0001

PokerNews og Betsson har innledet samarbeid, og vi vil i tiden fremover presentere hva Betsson har å tilby sine spillere. Først vil vi presentere det alle pokerspillere venter på hele året, nemlig hva Betsson har å tilby for at nettopp du skal komme deg til WSOP 2008.

Om bare litt over 2 måneder begynner årets størst begivenhet for alle pokerspillere, World Series of Poker. Og sammen med Betsson kan du ta deg dit for å spille main event eller flere av side-eventene. Betsson tilbyr nemlig 2 forskjellige pakker til en verdi av hele $13,000 og $16,000. Den største pakken er en main event som inkluderer innkjøp til $10,000 i main event, 12 netter på det luksuriøse Venetian hotel, samt $2,500 i reise og lommepenger. Side-event pakken til $13,000 inneholder buyin til 3 forskjellige mindre eventer, 8 netter på Venetian og $2,500 i reise og lommepenger.

Hvordan kvalifisere seg?

Du kan kvalifisere deg og vinne disse pakkene ved å spille forskjellige satellitter som begynner helt nede på den hyggelige prisen $2+$0,25 og bygge deg oppover til finalen, eller du kan spille liveevent kvalfinale for $300 + $20. Disse er allerede tilgjengelige i lobbyen hos Betsson og den første finalen vil bli spilt den 1. april. Kvalifiser deg nå og kanskje du er en av de heldige som stikker av med et WSOP-bracelet denne sommeren!

Alle detaljene kan du selv lese på sidene til Betsson.

[I]Dagens Tips:Last ned Betsson allerede i dag og start din vei til årets pokerbegivenhet nummer 1. Husk også å ta med deg vår bonus på 150 % opp til $200.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories