WSOP 2018

Vellykket sponsing av PokerNewslesere!

Vellykket sponsing av PokerNewslesere! 0001

I tre uker har vi når sponset spillere som er aktivei vårt forum, og det har gitt bra resultater på bankrollen til enkelte spillere. Men i går kom hele fire av fem spillere i pengene og flere av dem kom forholdsvis dypt i turneringen også.

Vi har dessverre lenge hatt svak aktivitet i vårt forum, og her for noen uker siden bestemte vi oss for å forsøke å gjøre noe med dette. Ideen som kom opp var å sponse noen av våre lesere som også var aktive i forumet vårt. Men å vurdere hvilken leser som fortjener dette mest er aldri lett når man skal vurdere de forskjellige innleggene i forumet. Et forum inneholder jo alle slags innlegg, og det er f.eks ikke lett å vurdere et oddstips som kanskje går inn med stor verdi opp mot en nyhet om en pokerspiller. Slike sammenlikninger kunne vi tatt mange av, og vi hadde hatt timer på timer med vurderinger foran oss om vi skulle tatt denne jobben. Så vi valgte å la det bli en loddtrekning mellom de som hadde aktivisert seg med et visst volum.

Premien var å bli sponset av PokerNews inn i 250.000 Euro's turneringen som kjøres hver søndag hos

T6 Poker

. Og i går kveld hadde vi ikke mindre enn fem spillere som spilte med norske «PokerNewsfarger». Og det skulle bli resultater av dette. Nemlig fire av de fem spillerne kom seg inn i premiene og den beste av de fire var CCKRCKR som kom helt opp på 22. plass og fikk 1175 Euro inn på sin konto. Ikke ille etter bare å ha skrevet litt i

vårt forum

i uken som gikk! Sluttplasseringene til "våre" spillere var 116. plass, 36. plass, 32. plass og 22. plass. Dette er et virkelig bevis på at det kan lønne seg å delta aktivt i forumet hos PokerNews Norge!

NOPNstom kom i pengene for andre uken på rad og er sikret videre spill i samme turnering kommende uke for tredje uken på rad! CCKRCKR skulle egentlig ha spilt forrige uke, men ble forhindret på grunn av sykdom og ble derfor en ekstra spiller i går. De tre siste som spilte i går var NOcip, igor2k og NOPNews. Til sammen på de fire som kom i pengene ble det gevinst på 3400 Euro, og selv om noe må betales tilbake til sponsoren så har flere av de nå en ok bankroll som de kan bygge videre på hos

T6 Poker

.

Dagens Tips: Registrer deg hos |T6Poker gjennom PokerNews og du får også en innskuddsbonus på 200% opp til €1000!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories