PokerStars sender over 1000 spillere til årets WSOP

PokerStars sender over 1000 spillere til årets WSOP 0001

PokerStars presenterte nylig skjemaet over sine turneringer og satelitter frem imot årets World Series of Poker og de tallene som presenteres er helt enestående, for å si det mildt. Målet for PokerStars er å sende over 1000 spillere til årets WSOP. I dette tilbudet, som strekker seg over de neste månedene, vil spillere som kvalifiserer seg vinne WSOP pakker til en verdi av $12 500 for hver pakke og dermed sjansen til å skape pokerhistorie ved årets utgave av årets World Series of Poker i Las Vegas.

PokerStars spillere, uansett størrelse på lommeboken, tilbys sjansen til sjansen til å bli en av disse lykkelige spillerne. Alt fra "Big Dance" freeroller til en rekke forskjellige satellitter kommer til å finnes tilgjengelige hos PokerStars. Spillere kommer og til å bli tilbudt å kunne veksle inn sine Frequent Player Points (FPPs) mot en WSOP-plass. Utover alt dette så tilbys også trappetrinn's SNG's med start så lavt som $2.

PokerStars er også en av de få operatører som tilbyr kontantgevinster til de spillerne som har kvalifisert seg online og siden preseterer gode resultater i WSOP. Spillerne kan her få hele eller deler av bonuser fra $100 000 opp til utrolige $1 000 000, som den internettkvalifiserte spilleren vil få dersom han eller hun skulle vinne hele WSOP. Stars gir også bort bonuspenger på opp til $50 000 for den eller de spillerne som skulle lykkes i å ta seg frem til et annet finalebord som blir TV sendt.

Vi kjenner vel alle igjen navnet Chris Moneymaker, han som forvandlet sine $39 satellittgevinst til en WSOP tittel og $2 500 000 i premiepenger, etter at han beseiret Sam Farah heads-up. Det var etter dette spilleåret at pokeren virkelig tok fart. Main Event i 2003 startet det 893 spillere sammeliknet med året etter hvor antallet økte til hele 2576.

Frem til i dag har PokerStars sendt flere spillere til WSOP Main Event enn noen annen onlineoperatør. Over 3600 spillere har kvalifisert seg til en plass i Main Event via PokerStars sidan 2002.

Årets pakke til Main Event består av følgende:

● $10,000 til innkjøp i Main Event;

● $2,500 i kontanter til utgifter;

● Åtte netters overnatting på Palms hotellet;

● Oppgradering til suite for Supernova og Supernova Elite VIP medlemmer.

[I]Dagens Tips: Oppretter du konto hos PokerStars via PokerNews kan du delta i eksklusive €3000 PokerNews Cup freeroller![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories