888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Aktiv i forum = sponsing i turnering

Aktiv i forum = sponsing i turnering 0001

To uker med forumkonkurranse er unnagjort og vinnerne har spilt turneringen. Nå på søndag kom en av vinnerne i premiene og sikret seg både noen Euro og ny runde med spilling kommende søndag. Vi fortsetter også denne uken med samme konkurranse og innviterer nye og gamle lesere til å aktivisere seg i vårt forum for å kunne vinne en sponsoravtale for kommende helgs $250.000 garantert turnering hos T6 Poker.

Det er veldig enkelt å kunne bli delta i denne konkurransen vår. Du trenger bare å aktivisere deg i vårt forum den kommende uken med minimum 10 seriøse innlegg og du har muligheten til å bli trukket ut som vinner. Blir du trukket ut som vinner er den noen små betingelser rundt denne enkle sponsoravtalen du da får:

Denne utfordringen starter søndag kveld 21.00 og du må i løpet av den kommende uken ha minst 10 fornuftige innlegg i vårt forum. Har du det så er du nesten kvalifisert til å delta i LOTTERIET. Dette er altså et lotteri. Alle som har deltatt i forumet i løpet av uken vil bli gitt et nummer og trukket ut av en av PokerNews sine ledere som ikke leser norsk. Dette for at de ikke skal kunne favorisere noen deltakere. Og det siste kravet for å kunne motta premien er at du har lastet ned en

T6 Poker

konto gjennom PokerNews og har opprettet en konto med nick som begynner med NO eller NOPN. Undertegnede benytter selv NOPNews.

Er dette virkelig alt som skal til spør du deg selv kanskje nå?

Vel, dette er alt som skal til for å delta i lotteriet. Men dersom du skulle være en av de 3 heldige som blir trukket ut som vinner, så kommer det noen tilleggskrav:

- Du vil motta €330 til innkjøp i turneringen samt 1 rebuy.

- Dersom du kommer på premieplass i turneringen vil du få beholde 50% av premien og PokerNews tar 50 %. Og du har automatisk kvalifisert deg til å få samme sponsoravtalen kommende uke også!

Vi vil også kreve av de 3 som får denne avtale hver uke at de skriver en anmeldelse av 1 av våre partner-rom som du selv velger. Denne anmeldelsen skal være kortfattet og enkel og være med dine egne ord og meninger. Altså positivt eller negativt er opp til deg selv. Alle våre partnere finner du

HER

.

Muligheten til å kvalifisere avsluttes fredag kveld klokken 24:00.

Vinnerne vil få tilsendt en email her via PokerNewssystemet så tidlig som mulig lørdag.

Spillere som tidligere har lastet ned T6 Poker via PokerNews sine linker er også hjertlig velkommen til å delta.

Hva synes du?