Fortsatt sponsing fra vårt pokerforum!

Fortsatt sponsing fra vårt pokerforum! 0001

Tre uker med forumkonkurranse er unnagjort og vinnerne har spilt turneringen. Nå på søndag kom fire av spillerne i premiene og sikret seg både noen Euro og ny runde med spilling kommende søndag. Vi fortsetter også denne uken med samme konkurranse, men et par små endringer og innviterer nye og gamle lesere til å aktivisere seg i vårt forum for å kunne vinne en sponsoravtale for kommende helgs $250.000 garantert turnering hos T6 Poker.

Det er veldig enkelt å kunne bli delta i denne konkurransen vår. Du trenger bare å aktivisere deg i vårt forum den kommende uken med minimum 10 seriøse innlegg og du har muligheten til å bli trukket ut som vinner. Blir du trukket ut som vinner er den noen små betingelser rundt denne enkle sponsoravtalen du da får:

Denne ukens utfordringen har allerede startet, og du må i løpet av den kommende uken frem til lørdag kveld 24.00 ha minst 10 fornuftige innlegg i vårt

forum

. Har du det så er du kvalifisert til å delta i LOTTERIET. Dette er altså et lotteri. Alle som har deltatt i forumet i løpet av uken vil bli gitt et nummer og trukket ut av en av PokerNews sine ledere som ikke leser norsk. Dette for at de ikke skal kunne favorisere noen deltakere. Og det siste kravet for å kunne motta premien er at du har lastet ned en

T6 Poker

konto gjennom PokerNews og har opprettet en konto med nick som begynner med NO eller NOPN. Undertegnede benytter selv NOPNews.

Er dette virkelig alt som skal til spør du deg selv kanskje nå?

Vel, dette er alt som skal til for å delta i lotteriet. Men dersom du skulle være en av de 3 heldige som blir trukket ut som vinner, så kommer det noen tilleggskrav:

- Du vil motta €165 til innkjøp i turneringen.

Dersom du kommer på premieplass i turneringen vil du få beholde 50% av premien og PokerNews tar 50 %. Og du har automatisk kvalifisert deg til å få samme sponsoravtalen kommende uke også!

Forrige uke kom hele 4 spillere i premiene på denne turneringen og er allerede kvalifisert til å få spille denne ukens turnering, så oddsen for å kunne bli trukket ut for å få spille denne uken er utroligbra!

Vi vil også kreve av de 3 som får denne avtale hver uke at de skriver en anmeldelse av 1 av våre partner-rom som du selv velger. Denne anmeldelsen skal være kortfattet og enkel og være med dine egne ord og meninger. Altså positivt eller negativt er opp til deg selv. Alle våre partnere finner du

HER

.

Muligheten til å kvalifisere avsluttes lørdag kveld klokken 24:00.

Vinnerne vil få tilsendt en email her via PokerNewssystemet så tidlig som mulig søndag.

Spillere som tidligere har lastet ned T6 Poker via PokerNews sine linker er også hjertlig velkommen til å delta. Opplys da ditt nick til PokerNews Norge og vi vil bekrefte med T6 poker at du har lastet ned via våre linker før du får tildelt premien eventuellt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories