Lydbøker

Lydbøker 0001

Lydbøker blir mer og mer populært. Det er en avslappende måte å "lese" og lære, og er derfor svært fristende som alternativ til de vanlige papirbøkene. Nå kommer de første pokerlydbøkene på markedet i Tyskland, og de lar neppe lenge vente på seg her til lands heller. Boken som har kommet er en begynnerbok med tips og råd fra proffene.

Lydbøker er god business, og det er kanskje ikke så rart. Man kan lytte mens man jobber, mens man kjører, i badekaret, og overalt ellers man kan tenkes å ha med seg en spiller. Salget av lydbøker har skutt til værs i de siste årene, og da antakelig på grunn av at folk har fått øynene åpne for alle disse fordelene.

Det er hundrevis av pokerbøker på markedet, og innholdet varierer veldig. Noen er veldig faktiske og saklige av seg, mens andre velger en mer avslappet og underholdende tilnærming. Men, en pokerlydbok er noe helt nytt.

Tittelen er "Das Poker-Hörbuch" (pokerlydboken) og representerer sannsynligvis starten på en rekke lydbøker på markedet. Du må selvsagt være oppmerksom om du skal lære noe, men å ligge på sofaen og lære litt Texas Hold'em høres jo unektelig ganske flott ut.

Proffspillere som Michael Keiner forklarer i ryddige steg strategiene som kreves for å bli en vinnende spiller:

1: Poker - et spill basert på strategi og flaks

2: Ved bordet - spillet starter

3: Gode hender og falske håp - floppen

4: Check, call, raise - hvordan fortsette?

5: Psykologi ved bordet

6: Vinn eller forsvinn - disiplin i stedet for grådighet

Heftet som medfølger har reglene til spillet, ordbok og bilder av de viktigste pokerhendene.

More Stories

Hva synes du?