Spør en poker-ekspert det du lurer på i poker!

Spør en poker-ekspert det du lurer på i poker! 0001

Sitter du inne med mange spørsmål innenfor emnet poker du gjerne skulle hatt svar på? Her kommer sjansen til å få svar på spørsmålene dine fra en ekspert. Vi vil her lage en serie med artikler hvor du som leser kan stille spørsmål til forskjellige pokerproffer. Vi vil la alt foregå på norsk slik at det blir enklest mulig for deg, men om du ønsker så må du gjerne stille spørsmålene på engelsk.

Du stiller spørsmålet og vår pokerproff for denne perioden svarer – vi gjør det på enklest mulig måte for deg og lar spørsmålene komme inn i vårt forum hvor PokerNews Norge samler de sammen, oversetter dem og sender de via email til vår pokerproff som vi annonserer for den neste perioden. Som du da skjønner vil vi forsøke å få flere forskjellige til å svare på spørsmål, så om ikke du er fornøyd med svaret fra den ene, så kan du spare det litt og stille det igjen til neste proff.

Først ut til å svare på spørsmålene dine er TonyG.

TonyG er vel kanskje en av de aller mest gjenkjente spillerne blant de profesjonelle pokerspillerne i verden i dag. Han er den eneste spilleren som har vunnet en major turnering på 3 forskjellige kontinenter (USA, Europa og Asia). Han er regjerende Singapore Open mester, Europamester i 2005, WPT tittel fra Bad Boys of Poker II i 2006. TonyG er kjent for å være en meget aggressiv spiller og skulle du havne på samme bord som ham i noen pokersammenheng må du regne med å høre ord og uttrykk som ikke står i hverken regelbøker eller menighetsblader. TonyG er blant pokerens Bad Boys på grunn av sin munnbruk og temperament rundt pokerbordene. Men så snart han kommer bort fra bordene er han kanskje en av de aller mest generøse spillerne i verden i dag. Det har han flere ganger bevist ved å gi bort store gevinster han har vunnet til forskjellige veldedige formål.

Listen over hans prestasjoner er meget lang, så vi lar være å nevne noe mer enn det vi allerede har beskrevet. Men det eneste vi er sikker på er at vi ikke har sett det siste til TonyG i større pokersammenhenger fremover!

Spørsmålene du kan stille til TonyG må være av teknisk art innen poker eller direkte om hans pokerkarriere. Private spørsmål vil ikke bli videresendt til ham for å svare på.

Under denne artikkelen kan du stille spørsmålene dine eller om du ønsker kan du lage en ny topic i forumet. Skriv på norsk eller engelsk. Ønsker du svarene dine tilsendt deg må du legge igjen en email adresse som vi kan sende dette på, eller så vil vi etter å ha fått inn noen spørsmål lage en ny artikkel og publisere på PokerNews Norge. Alle spørsmålene vil også i senere tid bli postet i forumet så du kan lese både de vi benytter i artiklene våre og de som TonyG svarer på uten av vi benytter de i noen artikkel.

Lykke til med spørsmålene!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories