$3 millioner garantert hos Pacific Poker!

$3 millioner garantert hos Pacific Poker! 0001

Hver helg kan du logge deg på noen av de største pokersidene online og spille om en premiepott på en million dollar. Nå skal gjengen hos Pacific Poker få disse garantisummene til å virke som småpenger, da de skal arrangere en turnering med tre millioner dollar i garantisum. Dette kan gi den største førstepremien noen sinne online.

26. april arrangerer de World Poker Crown, en $1000+50 no limit hold'em-turnering som uten tvil kommer til å være den største den helgen. Kvalifisering har allerede startet hos Pacific Poker og vil fortsette helt frem til turneringen.

Dette er en av den nye generasjonen onlineturneringer, på den måten at den spilles online men finalen skal være et livespill TV-sendt av Sky Sports. Alle som kommer til finalen får en flytur til Perlada Castle i Spania for finalen. Finalistene og gjestene kommer til å bo i et femstjerners hotell og vil bli flydd med helikopter til finaleborde mellom 6. og 10. mai.

Pacific Poker garanterer også $1 million til vinneren, noe som sørger for at det blir en av de største førstepremiene online i historien. Garantisummen antyder at 3000 spillere er forventet å delta, men du vet aldri når det kan bli merverdi og dette kan være en god grunn til å delta.

Glem ikke at underveis til World Poker Crown kan du få en bonus på opp til $100 om du registrerer deg med bonuskoden NOPNEWS. I tillegg vil du kunne delta i PokerNews-freerollene som spilles hos Pacific Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories