Gode norske onlineresultater!

Gode norske onlineresultater! 0001

Vi har tidligere skrevet artikler om Ipokers store turnering som gikk av stabelen igår kveld med hele 2 millioner dollar i garantert premiesum. Og når turneringen varover var det en nordmann som satt igjen på toppen. Også på Pokerstars var det flere nordmenn som gjorde det meget bra igår kveld og i natt.

Når Ipoker var klar til start var det 1380 deltakere som hadde kvalifisert seg eller betalt seg inn for å spille deres aller største turnering gjennom tidene. Og over 14 timer senere var det klart for personen med nicket 'lekkimmd' som satt igjen og hadde vunnet førstepremiene på hele $434,700. Og for de som er litt raske i oppfattelsen så er dette nicket mer kjent som dmmikkel og tilhører Dag Martin Mikkelsen som alle som følger med innen poker kjenner meget godt etter hans opptredener i 2007 i WSOP og EPT med mer....

På Pokerstars var det en annen kjent spiller som gikk til topps i en av de aller vanskeligste turneringene å vinne – Sunday Hundred Grand $100 k garanti med innkjøp på kun $11, men med hele 20.000 deltakere. Annette_15 eller Annette Obrestad som hun heter gikk helt til topps. Premien var kanskje ikke hennes største på $20,000, men det å ha vunnet en turnering med hele 20,000 spillere bare føyer seg inni rekken av hennes tidligere prestasjoner som vi allerede kjenner så godt!

Det var også en tredje normann som markerte seg online i helgen. Dette skjedde også på pokerstars, og var en turnering med kun 20 spillere med. Men denne turneringen kostet hele $5200 å delta i og det var en «winner takes it all» turnering. PokerNews kjenner dessverre ikke identiteten til denne norske spilleren som vant. Hans nick er 'nordlending' og er registret med Narvik som hjemby. Premien på denne turneringen var på pene $100,000.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories