MANSION offentliggjør sponsoravtalen med Shannon Elizabeth

MANSION offentliggjør sponsoravtalen med Shannon Elizabeth 0001

Mansion Poker har offentliggjort at de har inngått en sponsoravtale med den professjonelle pokerspilleren Shannon Elizabeth. Skuespilleren fra American Pie-filmene, har i de seneste årene fokuseret på pokerverdenen. Elizabeth gjorde sponsoravtalen sin med MANSIONs pokers Marc Goodwin. Senere offentliggjorde man hele avtalen på en pressekonferanse.

Elizabeths nye avtale med Mansion inkludere et sponsorat som gjelder hele 2008, hvor vi blant annet også så henne under Aussie Millions Main Event. Elizabeth har store filmroller på sitt CV, bla. har hun medvirket i Scary Movie, American Pie 2, Thir13en Ghosts, og den nye film med Vegas-tema Deal and The Grand. Hun er en av de mest sukssessfulle berømte skuespillere, som har skiftet bransje fra Hollywood til den professjonelle pokerverden.

Elizabeths voksende liste med pokerresultater inkluderer hennes gjennombrudd under 2007 NBC National Heads-Up Poker Championship, hvor hun presterete meget bra og nådde helt til semifinalene, før hun ble slått ut av den senere vinneren Paul 'kwickfish' Wasicka. Hun vant $125,000, hvilket er hennes hittil beste resultat og største premie, men hun har dessuten kommet i premiene i fire WSOP-events i de seneste to årene.

Avtalen er en av flere bemerkelsesverdige nyheter fra MANSION. MANSION er utover det å væremer og mer synlig innenfor pokerverdenen, dessuten sponsor for den engelske Premier League klub Tottenham Hotspur.

Dagens Tips: Du kan også spille hos Mansion Poker og kanskje sitter du ved siden av Shannon Elizabeth en dag, og i øyeblikket er det en spesialbonus til deg som PokerNewsleser, på 100% opp til $500

Hva synes du?

More Stories

Other Stories