888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Late Night Pokers finalebord er klart

Late Night Pokers finalebord er klart 0001

Finalen for Party Pokers Late Night Poker 2008 er klar. Maria Demetriou slo en av de tøffeste bordene i konkurransen så langt og fikk plass i finalen. Dette var i "runners up"-heatet som hadde med seg Pras Banzi, Marc Goodwin, Pascale Perrault og Marcel Luske som Maria slo heads up til slutt for å vinne.

Late Night Poker har en tendens til å gjøre stjerner av alle som kommer til finalen, men i dette tilfellet så er stjernene allerede der. Startheatene var organisert for å sikre at det skulle bli en god finale. Det er en blanding av folk fra den gamle skolen, fra den nye skolen, ukjente, superstjerner og ferske talenter.

Surinder Sunar representerer stolt den gamle garden, med sin tredje opptreden i finalen av Late Night Poker. Dette blir hans tredje forsøk på å få tittelen. Sammen med ham er den tyske armbåndsvinneren Eddy Scharf og den svenske onlinekvalifiserte Andreas Jorbeck.

To menn som representerer den nye skolen i poker er Roland De Wolfe og Andy Black. Begge kan man argumentere for at er de mest vellykkede siden den opprinnelige Late Night Poker gikk på luften og vil antakelig være favoritter. Black er i form etter å akkurat ha vunnet sin første store tittel på TV hos Party Poker Premier League. De Wolfe har også imponert stort på TV i det siste.

Det er to stalltips i denne finalen. Ian Frazer er godt kjent for å være en av de beste spillerne i TV-sendte 6-manns shootout-turneringer, og har seire og finalebord i de fleste store britiske TV-turneringene.

David Tighe er kanskje ikke favoritt, men det er ikke noen grunn til dette. Navnet er ikke kjent for de fleste, men han er faktisk den forrige Late Night Poker-vinneren da han vant Late Night Poker Masters i 2006. Oppmerksomheten kan være rettet mot de andre spillerne, men dette er mannen som beskytter tittelen sin.

Late Night Poker finalebord

Ian Frazer

Eddy Scharf

Roland De Wolfe

Andreas Jorbeck

David Tighe

Surinder Sunar

Andy Black

Maria Demetriou

Dagens Tips: Bli en online pokerstjerne når du spiller hos Party Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories