Kvalifiser deg til WSOP 2008 hos Ladbrokes Poker

Kvalifiser deg til WSOP 2008 hos Ladbrokes Poker 0001

World Series of Poker er rett rundt svingen og for dere som tror dere ikke har flaks når det kommer til de vanlige supersatellittene så kan Ladbrokes Poker være veien til Vegas. Ladbrokes-kvalifiserte misunnes alltid på WSOP på grunn av den eksklusive VIP-behandlingen de gir spillerne sine under oppholdet.

Det er en ting å klage over en river som årsaken til at man ikke kom til WSOP, men det er noe annet å kunne skylde på kompisene. Det er grunnen til at Ladbrokes Poker arrangerer en WSOP Team-liga. Du og tre kompiser kan danne et team for å spille i vanlige $22 MTT og få ligapoeng for å ha deltatt. Teamet som ligger på topp etter 14 uker får en WSOP-pakke til hvert medlemm.

Så, forhåpentligvis kan du og teammedlemmene dine møtes ofte på finalebord de neste 14 ukene. For dere som ikke gjør det så er det en "lucky loser"-turnering for de som kom på 2. - 36. plass som gir et sete til WSOP. Resten av teamet kan dessverre ikke bli med på den billetten, så du får sende de et postkort når du kommer frem.

Den andre måten å komme seg til WSOP på er for alle dere som spiller cash der ute, nemlig det stadig mer populære rake racet. Denne gangen er det tre race som skal spilles på lavt, middels og høyt nivå med pengepremier på slutten. De beste 154 spillerne i hvert race får utbetalt mellom $15 og $3.500 i slutten av mars. Dette tilbudet gjelder både for Hold'em og Omaha-spillere.

Alle som når opp til topp 50 i en av de tre gruppene får automatisk plass i en WSOP-freeroll som gir bort tre $14.000-pakker til WSOP 2008. Om du ikke når topp 50 kan du allikevel bli trukket ut til å komme med om du avslutter på plassene 50-54, 100-104 og 150-154. Jo høyere du når i racet, jo flere chips får du i freerollen.

I tillegg til premiepengene i rake racet får du også en mulighet til å gjøre om de opptjente spillepoengene dine til 30% cashback på raken du har betalt i løpet av racet. I tillegg kan du få en eksklusiv PokerNews-bonus på $500 når du registrer deg, og da er du til sammen ikke langt unna å kunne kjøpe deg inn i WSOP direkte om du vil.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories