Feir påsken med Everest Poker!

Feir påsken med Everest Poker! 0001

Dersom du trodde Everest Poker tok ferie bare fordi det er mange fridager som kommer denne uken, så tar du feil! Everest benytter heller muligheten til å øke tempoet litt denne uken, og kommer emd et spesialtilbud til alle pokerspillere som er bosatt i Norge.

Skulle du sitte på hytta og eller hjemme i stua fredag aften denne uken og ikke vite hva du skal foreta deg så er muligheten her:

Everest Poker arrangerer en $1000 No Limit Texas Holdem freeroll fredag den 21. mars 2008 klokken 20:00 norsk tid. Denne freerollen er eksklusivt for norske spillere eller kun utenlandsk dersom du er bosatt i Norge. Så her har du muligheten til å øke din bankroll gratis hos Everest Poker, eller du har en strålende mulighet til å begynne å bygge deg en bankroll dersom du er ny hos Everest Poker. Alle nevnt overfor er hjertlig velkommen og det er ikke flere krav enn at du laster ned Everest Poker og taster inn et passord som du finner i vårt forum!

Turneringen finner du i turneringslisten under «turneringer» med navnet Påske-freeroll.

Skulle du derimot ikke kunne delta i denne freerollen, så finnes det utrolig mange gode tilbud fra Everest Poker. Sjekk ut sidene deres og du finner helt sikkert noe som vil fenge din interesse.

God Påske ønskes fra Everest Poker til alle pokerspillere i Norge og Lykke til ved bordene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories