10 spillere ble til 11 for Everest i finalen av Live the Dream i Wien

10 spillere ble til 11 for Everest i finalen av Live the Dream i Wien 0001

I lengre tid har Everest Poker

samlet spillere gjennom mange kvalifiseringer for å finne frem til 10 spillere som skal representere Everest rundt om i verden i store turneringer det neste året. Hver pakke har en verdi til $100.000 for hver spiller, som er innkjøp i turneringer og kontanter til å kunne leve som en pokerproff dette året. 4 norske spillere hadde kvalifisert seg til denne finaleweekenden.

Etter forskjellige uttakninger i Wien de første dagene var det 20 spillere igjen som måtte vente til siste dagen og minuttene før de fikk avklart om de hadde kommet gjennom nåløyet eller ikke. Dessverre var det ingen av de norske som kom så langt og resten av skandinavia var også svært dårlig representert. Sverige, Finland og Danmark hadde hver sin representant med til finalen søndag, men da resultatene forelå var det kun finnen som var igjen. Listen over de som kom helt frem til finalen var:

1 - Italia - Simone Coppari

2 - Frankrike - Patrick Schuhl

3 - Italia - Alioscia Oliva

4 - Tyskland - Stefanie Bergener

5 - Danmark - Laust Kehlet

6 - Spania - Pablo Ubierna Martinez

7 - Tyskland - Stefan Streifeneder

8 - Nerdeland - Steven Van Zadelhoff

9 - Frankrike - Frank Guillard

10 - Frankrike - Roman Despres

11 - Frankrike - Clement Beauvois

12 - Frankrike - Christian Debeil

13 - Frankrike - Otto Richard

14 - Frankrike - Ghaouti Machou

15 - Sverige -Samir Bolin Jebari

16 - Nederland - Daan Slutter

17 - Finland - Voitto Rintala

18 - Portugal - Fernando Festas

19 - Tyskland - Thomas Sauren

20 - Japan - Kim Wooka

Søndagen var altså den store dagen for disse 20 spillerne og selv om ikke Norge hadde noen representanter så ble det garantert en spennende og nervøs dag. Og det ble en lang og hard og vanskelig dag for de som var i juryen og alle representantene fra Everest Poker. Så vanskelig ble det å velge ut de 10 som skulle representere Everest Poker, at de til slutt måtte utøke gruppen til 11 spillere. De 11 som til slutt fikk oppfyllt «Live the Dream» drømmen sin var:

1 - Fernando Festas fra Portugal

2 - Daan Slutter fra Nederland

3 - Otto Richard fra Frankrike

4 - Voitto Rintala fra Finland

5 - Simone Coppari fra Italia

6 - Ghaoudi Machou fra Frankrike

7 - Stefanie Bergener fra Tyskland

8 - Steven van Zadelhoff fra Nederland

9 - Romain Despres fra Frankrike

10 - Pablo Martinez fra Spania

11 - Kim Wooka fra Japan

De tre hoved-dommerene Thomas Kremser, Alberto Russo og Bruno Fitoussi og representantene fra Everest Poker i juryen hadde en svært vanskelig jobbe å komme frem til et resultat. Men da listen var presentert var alle meget fornøyd med hvordan denne 11 spillers gruppen var sammensatt. Det var en god blanding av personligheter, sterke pokerspillere og godt spredt geografisk fra hele verden. Det at Frankrike har flest representanter er heller ingen overraskelse, da de hadde en tredjedel av alle representantene i kvalifiseringen.

Her kan du igjen se hva de 11 spillerne skal representere Everest Poker i gjennom det kommende året:

- $13,000 buy-in til European Poker Tour Season 4 Grand Final i Monte Carlo

- $10,000 buy-in til World Series of Poker Main Event,

- To $2,500 buy-ins til to World Series of Poker Side Events etter eget valg

- To $15,000 buy-ins til to 2008 World Poker Tour Season 7 events etter eget valg

- To $10,500 buy-ins til to European Poker Tour Season 5 events som de kan velge selv.

- Hver vinner vil få $21,000 i kontanter til reiseutgifter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories