Everest Pokers 'Live the Dream' avgjøres nå i helgen

Everest Pokers 'Live the Dream' avgjøres nå i helgen 0001

Everest Poker lanserte for en tid tilbake sitt tilbud om "Live The Dream" hvor 10 lykkelige spillere i ett år kommer til å få representere Everest Poker i turneringer rundt om i hele verden. Nå er uttagningen klar for sluttfasen og 200 spillere reiser denne helgen til Wien i Østerrike for å delta i den avsluttende kvalifiseringen og premiene.

Nå er det også klart hvilke personer som skal stå for de avgjørende stemmene i denne uttagningen. Tre store pokerprofiler fra Østerrike, Italia og Frankrike kommer til å være med og ta beslutningen om hvem de 10 lykkelige spillerne blir sammen med personal fra Everest Poker.

Thomas Kremser - Thomas, 38 år, kommer fra Østerrike og er en av de aller mest respekterte profilene innenfor europeisk poker. Han er turneringsansvarlig for European Poker Tour (EPT) og har hatt ansvaret for de to siste utgavene av Everest Poker European Championship (EPEC). I Wien er Thomas på hjemmebane, og hans 12 år i pokerverdenen i kombinasjon med et solid rykte gjør at hans beslutninger alltid er troverdige.

Alberto Russo - Alberto er 31 år og er en av forgrunnsfigurene for Texas Hold'Em i Italia. Han har vært redaktør for den første italienske pokerportalen, og han har startet magasinet Card Player Italia. Nylig omskolerte Alberto seg til å bli TV-kommentator og han kommenterer fast EPT Live. Alberto er en ekspert på både poker og presentasjonsteknikk, og alle spillerne i Wien må hente frem sitt aller aller beste for å imponere Alberto Russo.

Bruno Fitoussi - Bruno, 49 år fra Frankrike, har en utrolig pokerhjerne – i 2001 slo han den store Amarillo Slim på sin vei mot å bli World Heads-Up Poker Champion. I fjorårets WSOP sluttet han på en andreplass i $ 50 000 H.O.R.S.E turneringen. Bruno har til dags dato vunnet $ 2 000 000 på live-turneringer og er respektert langt utenfor sitt hjemland Frankrike. Spillerne må være topp konsentrert, hans «skarpe øye» misser ingenting.

At disse 200 spillerne står foran sitt livs sjanse råder det ingen som helst tvil om. Nervøsitet kommer utvilsomt å være en avgjørende faktor og de spillerne som klarer å holde sine nerver «i sjakk» og klarer å vise frem sin dyktighet ved bordene, stiller sterkt for å kunne bli en av de 10 heldige spillerne som skal representere Everest Poker i ett år fremover.

I løpet av neste uke vil vi her hos PokerNews presentere resultatene fra dette arrangementet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories