Bodog Poker Gir spillere 'Freeway to the Final Table'!

Bodog Poker Gir spillere 'Freeway to the Final Table'! 0001

Nå i april begynner Bodog Poker en stor promotion, som gir deg sjansen til å ta deg hele veien til WSOP. De kaller promotionen for «Freeway to the final Table»! Enten om du velger motorveien eller den mer humpete krøtterstien, så kan veiene hos Bodog Poker føre deg hele veien til World Series of Poker (WSOP) *, hele denne promotion hos Bodog Poker er lagd i samarbeid med PokerNews.

Hvis du følger motorveien, så skal du gjennom PokerNews WSOP Semi-Finale Freeroll som spilles hver mandag, onsdag og fredag fra den 2. april. Mandag og onsdag starter den klokken 20.00 EST, mens den starter klokken 22.00 EST på fredagene. Disse freerollene gir vinneren T$270 (adgang til Bodog Pokers WSOP Semi-Finale turneringer) og de første fem spillere får fribillett til den kommende $12.500 Team PokerNews freeroll. For å kunne være med å spille i disse forskjellige turneringene må du laste ned Bodog Poker gjennom PokerNews, åpne en konto og gjøre et innskudd.

Er det ikke noe for deg? Da kan du komme deg enda raskere til WSOP, hvis du spiller PokerNews $10+$1 Qualifiers. De vil bli spilt klokken 20.00 EST hver tirsdag og torsdag, med start den 1. april. I disse kvalifikasjonsturneringene får de 10 beste adgang til den neste $12.500 Team PokerNews freeroll. For kunne delta at spille i disse forskjellige turneringene må du laste ned Bodog Poker gjennom PokerNews, åpne en konto og gjøre et innskudd.

Den første $12.500 Team PokerNews freerollen spilles fredag 9. mai klokken 20.15 EST. For å kunne delta i denne freerollen må du laste ned Bodog Poker gjennom PokerNews, opprette en ny konto og gjøre et innskudd. Hvis du ender blant top-5 i PokerNews WSOP Semi-Final freeroll, eller i topp ti i PokerNews $10+$1 Qualifier, vil automatisk bli registrert til denne freerollen. Alternativt kan man kvalifisere seg ved å spille inn 250 Bodog Poker Point i måneden før freerollen. Husk at alle krav skal være oppfyllt minst 24 timer før turneringen starter.

Skulle du være heldig og dyktig nok til å vinne $12.500 Team PokerNews freeroll, så får du adgang til Main Event i WSOP (til en verdi av $10.000), som starter å spille den 3. juli, samt $2.500 i kontanter til reise og opphold. Vinnerene blir også en del av Team Pokernews og får deres helt egen PokerNews Merchandise Pakke. I tillegg får alle vinnerene en spesiell invitasjon til et Team PokerNews velkomstparty, hvor du får mulighet til å hilse på restenav teamet – kanskje får du også uligheten til å utveksle noen tips og råd med noen av de profesjonelle rundt Team PokerNews.

Som alltid er disse turneringene eksklusive for spillere som spiller gjennom PokerNews. Hvis du allerede har en konto hos Bodog Poker, kan du også spille med i ovennevnte turneringene, så lenge du har klarert alle andre krav og du har opprettet dinkonto gjennom PokerNews. Hvis du ikke har registrert deg gjennom PokerNews, kan du dessverre i delta i disse eksklusive turneringene. Skulle du vinne mer enn en freeroll, blir premien gitt videre til nummer to i turneringen.

OBS OBS OBS OBS:

Hver PokerNews WSOP Semi-Final Freeroll og $10+$1 vil kreve et passord, og passordet til første runde er PN11FQ.

[I]Dagens Tips: Bodog Poker tilbyr spillerne en fantastisk bonus på første innskudd, 110% opp til $500[/I]

World Series of Poker og WSOP er registrerte varemerker for Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's sponser eller støtter ikke PokerNews Ltd. og deres turneringer, promotions eller produkter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories