Absolute Poker med drømmepakke!

Absolute Poker med drømmepakke! 0001

Absolute Pokers Absolute Dream Package er klar for start. Kampanjen som nå er inne i sin åttende del gir vinneren en premiepakke som lever opp til slagordet om å være den absolutte drømmen. Ikke nok med det, om du skulle være så dyktig at du når helt opp til toppen får du også ta med en venn som får være med på like mye av morroa som du!

Spillerne har frem til 6. april på seg til å kvalifisere seg til en plass i finalen hvor man kan vinne en pakke som man ikke har sett maken til. Finalen spilles 6. april, og det er flere måter å komme seg med. Først og fremst kan du kjøpe deg inn direkte for $200+16. Om det er litt i overkant for bankrollen din kan du kjøpe deg inn i satellitter i stedet som går helt ned til $2. I tillegg spilles det freeroller hvor man kan vinne seg plass. Den første freerollen er helt gratis, og om du ønsker å spille flere vil det koste deg 50 spillerpoeng.

Hvorfor skal du ta deg bryet? Fordi du får en drømmepakke i premie! Og da overdriver vi ikke, se bare her hva vinneren får:

- $50.000 i kontanter

- Billett til World Series of Poker verdt $10.000

- Sesongbillett til Absolute Poker Saturday $150.000 guaranteed

- Personlig opplæring av pokerproff Mark Seif

- Fotoshoot med Serinda Swan

- Sist, men ikke minst, du får dele alt dette, unntatt kontantene, med en venn!

Det er ingen tvil om at dette er en drømmepakke, så trykk deg over til Absolute Poker og få samtidig en bonus gjennom PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories