Titan Poker's største turnering

Titan Poker's største turnering 0001

Nedtellingen til Titan Poker's største turnering i historien går mot slutten. Det er kun få dager igjen til deres turnering med premiegaranti på TO MILLIONER DOLLAR skal spilles.

Premiene i pokerverden har riktig steget til "himmels" de siste årene, men 2 millioner i premiegaranti på en og samme turneringer er fortsatt ikke "daglig kost". Men nå skjer det altså hos Titan Poker , og du har fortsatt muligheten til å delta i turneringen og vinne endel av disse millionene!

Flere veier til "mål"

Målet er i dette tilfellet å få delta idenne turneringen, og det er mange forskjellige måter å nå dette målet på.

Du kan sikre deg din plass ved å kjøpe deg direkte inn for $1,500 + $80, eller du kan vinne ditt sete til hovedturneringen ved å spille sitngo multibord turneringer, Her kan du komme unna med så lite som $3 + $0.30!!

Sjekk ut selv ved å laste ned Titan Poker, det er fortsatt tid igjen til å komme seg med i denne fantastiske turneringen for en billig penge. Hvem vet kanskje du sitter igjen alene på finalebordet når turneringen er ferdigspilt?

Turneringen $2,000,000 Garantert starter forøvrig den 2. mars kl 20:00 GMT tid.

Titan Poker har også flere meget gode tilbud til spillere som laster ned deres programvare gjennom PokerNews. Alt dette kandu lese om ved å klikke deg inn på Titan Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories