3 av 5 priser til Norge

3 av 5 priser til Norge 0001

Eller egentlig ble 4 av 6 priser tildelt norske spillere under Scandinavian poker Awards i København mandag kveld. Thor Hansen fikk nemlig hedersprisen for sin lange og suksessfulle karriere innen poker.

Thor Hansen er en meget respektert pokerprofil både i nasjonal og internasjonal sammenheng. Han ha vunnet flere titler sombådeVM og EM, og har nesten 40 plasseringer i premiene under WSOP (World Series of Poker). Mandag kveld i København fikk han også et bevis på hvor annerkjent han er – han ble tildelt 'Lifetime Achievement Award' under Scandinavian Poker Award.

I de fem hovedkategoriene var det kun 3 nordmenn som var nominert til de fem kategoriene. To var nominert i 2 kategorier hver seg. Annette Obrestad og Trond Erik Eidsvig var nominert i 2 kategorier hver seg og Stephan Kjerstad var den siste som var nominert. Stephan Kjerstad rakk dessverre ikke opp i sin kategori – årets nettspiller.

Sverige og Danmark hentet også hjem 1 pris hver, ved Jonas Danielsson, i klassen Årets nettspiller og ved Gus Hansen som årets beste Livespiller.

Annette Obrestad hentet hjem begge de to kategoriene hun var nominert i – Årets beste prestasjon og Årets beste kvinnelige spiller. Trond Erik Eidsvig tok også hjem en pris til Norge, Årets nykommer.

Den totale listen med priser så dermed slik ut:

Årets prestasjon:

Annette Obrestad (NOR)

Årets nykommer:

Trond Erik Eidsvig (NOR)

Årets livespiller:

Gus Hansen (DAN)

Årets nettspiller:

Jonas Danielsson (SVE)

Årets kvinnelige spiller:

Annette Obrestad (NOR)

Hva synes du?

More Stories

Other Stories