WSOP 2018

Pokerspillernes Prop Bets - Amarillo

Pokerspillernes Prop Bets - Amarillo 0001

Onlinemillionærene med mer penger enn fornuft er de som vanligvis kaster bort penger på latterlige veddemål, fordi de ikke vet hva ellers de skal bruke pengene til. Men, så sprø som denne generasjonen er, så når de ikke opp til knærne til mannen som er kongen av såkalte "prop bets" - veddemål ved siden av pokerspillet.

Amarillo "Slim" Preston

Verdensmesteren var en legende i spillet, men var nok mest kjent for de sprø veddemålene han satte - og vant. Slims filosofi var å ikke finne idioten ved bordet, men finne mesteren og gjøre ham til en idiot. Han fikk målene sine til å tro at det var umulig for ham å vinne veddemålene han tilbød, men i virkeligheten var oddsene alltid i hans favør.

Slim vs. Seabiscuit

Seabiscuit var en veddeløpshest som var så rask og legendarisk at den ga opphavet til en Oscar-nominert film av samme navn. Du veddet ikke mot Seabiscuit selv om den andre hesten var et lyn på steroider, men om du var smart så veddet du mot den om den skulle løpe mot Amarillo Slim.

Da Slim annonserte at han kunne slå Seabiscuit i hundre meter sprint trodde de fleste at han hadde gått fra vettet, og stilte seg opp i kø for å ta pengene hans. Den eneste betingelsen var at Slim valgte bane. "Ingen sa at det var 100 meter i strak linje" sa Slim, og valgte en bane som gikk 50 meter en vei, og 50 meter tilbake igjen.

Selvsagt raste Seabiscuit fra ham de første 50 meterne, men fikk da så stor fart at det var vanskelig å stoppe og snu. Da jockeyen endelig fikk stoppet og snudd var Slim allerede over målstreken.

Slim vs. Golfklubben

Golfklubber har som regel besøkende med penger, så det var ikke noen overraskelse å se Mr. Preston i en av de, i gang med å få de til å skilles med pengene sine. Denne gangen veddet Slim at han kunne slå en golfball over en engelsk mil med ett eneste slag. En vanlig golfball og en vanlig driver ble valgt. Så snart alle pengene var samlet inn hoppet han i bilen og ba resten følge etter.

Han tok med seg alle golferne langt fra klubben til en frossen innsjø. Han satte ned ballen og slo, og den spratt og skled over isen langt over det han trengte for å vinne.

Slim vs. den blinde bowleren

Denne historien viser hvor godt Slim forberedte veddemålene sine. Han klarte å sette et veddemål på $20.000 på at en proff bowler ikke klarte å bowle over 70 poeng med bind for øynene. Den stolte bowleren aksepterte og klarte det ikke, og Slim vant veddemålet. Kort tid etter kom en ovenpå pokerspiller og tok samme veddemålet mot ham, men denne gangen med kun 50 poeng som mål. Slim vant igjen, og denne gangen ble til og med en kule kastet gjennom en glassvindu.

Så påsto Slim at sjåføren hans kunne bowle over 70 poeng med bind for øynene. Hvilken sjanse kunne vel han ha, når to topp-bowlere ikke kom i nærheten? Han vant utrolig nok veddemålet, men unnlot å fortelle at den såkalte "sjåføren" var en mann som hadde vært blind hele sitt liv.

Om du likte dette så kommer vi med mer i neste artikkel, da vi ser på den legendariske bordtennismatchen spilt med cola-flasker.

Dagens Tips:Sett heller noen mer fornuftige penger på pokerhender hos Everest Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories