Pokerspillernes Prop Bets - Amarillo

Pokerspillernes Prop Bets - Amarillo 0001

En artikkel var bare ikke nok for den største prop bet-mannen i historien. Amarillo Slim-historier kunne ha fylt opp hele denne nettsiden i et helt år. Jeg råder alle til å kjøpe biografien om ham, men i mellomtiden så har dere noen flere klassiske historier:

Slim vs. Veiskiltet

Slim tilbringte mye tid på veien, på tur til pokerspill, og underveis så veddet han mye. En kveld forlot han gjengen han reiste med, kjørte flere kilometer unna hotellet og grov opp et veiskilt til neste by. Han kjørte skiltet som viste 10 miles 5 miles nærmere byen og satte det på plass.

Den neste morgenen kjørte han med kameratene til byen og da de kjørte forbi skiltet pekte han henslengt på det og sa "Den byen er ti minutter unna…vedder på at jeg kan klare det på fem."

Slim vs. Bobby Riggs

Slim elsket å gjøre proffene til idioter, og dette var et perfekt eksempel. Tidligere Wimbledon-mester Bobby Riggs ble utfordret til å spille bordtennis av Slim. Det eneste vilkåret var at Slim skulle få velge hva begge brukte som racketer. Det var et uvanlig krav og Riggs aksepterte.

Slim hadde øvd seg i månedsvis på å spille bordtennis med stekepanner, noe han tok med seg til kampen. Så god som Riggs var i tennis så klarte han ganske enkelt ikke å tilpasse seg godt nok til å slå stekepanneproffen Amarillo Slim.

Slim vs. Bordtennismesteren

Naturligvis ble historien om Amarillo Slim og stekepannene umiddelbart legendarisk, noe han bestemte seg for å bruke til sin fordel. Han fikk hele tiden fikk han tilbud om å spille bordtennis for penger etter dette. Men, som den slu reven han var, visste han godt at folk hadde trent på å spille med stekepanner i håp om å kunne slå ham i hans eget spill.

Slim ventet til det var så mye interesse at han kunne potensielt vinne hundre tusenvis av dollar. Han aksepterte et veddemål fra en gruppe mennesker om at deres mann kunne slå ham i bordtennis, med betingelsen av at han kunne velge racketer. Motstanderne trodde de kunne narre Slim og stilte opp med en Koreansk bordtennisproff (som hadde øvd seg i 6 måneder på å spille med stekepanner og kunne helt klart slå Slim).

Men, i stedet for å trekke frem to stekepanner, kom Slim med to tomme cola-flasker, og meldte at den tynne enden var til å slå med. Bordtennismesteren hadde øvd seg med en racket som hadde en enorm kontaktflate og Slim fikk ham til å spille med en racket som hadde minst mulig kontaktflate. Slim seilet inn til seier, fordi han hadde selvsagt øvd i månedsvis med en colaflaske!

Dagens Tips: Ingen slu triks trengs for å vinne hos Everest Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories