WSOP 2018

$2 Million Turbo Takedown hos Pokerstars

$2 Million Turbo Takedown hos Pokerstars 0001

Pokerstars viser igjen hvorfor de er en av de store ved å gi oss et par store kampanjer i februar, som belønner både nye medlemmer og lojale faste spillere samtidig. Dette er fordi over $2 millioner i freeroller skal spilles denne måneden.

Først så skal $30.000 i freerollpenger deles ut til alle som er helt nye til PokerStars. Det er daglige kvalifiseringsmuligheter mellom den 14. og den 23. februar, og alle som kommer i pengene i $500-freerollen vil kvalifisere seg til $10.000-freerollen den 24. februar.

Men før du klager over at det er kun for nye kunder: Alle dere lojale PokerStars-kundene har mulighet til å vinne en mye større premie. Søndag den 17. spilles det en enestående $2.000.000-freeroll, og alt du trenger for å delta er 10.000 spillepoeng. Turneringen, som er døpt The $2 Million Turbo Takedown er en rask turnering med nivå på 10 minutter.

Det som gjør denne turneringen unik er at 1 av 3 spillere vinner penger, så det er gode grunner til å pleie en liten stack. 4000. plass gir $180, så det er ikke bare småpenger det er snakk om, spesielt med tanke på at det er $200.000 i førstepremie og $80.000 i andrepremie. Du trenger ikke engang å tjene opp 10.000 FPP for å spille, du kan vinne en FPP-satellitt fra så lite som 10 FPP for å få plass.

Ikke glem at det er $150 i registreringsbonus, samt en $2500 månedlig freeroll også tilgjengelig for de som registrerer seg gjennom PokerNews, så det er et vidt utvalg av muligheter for å tjene penger hos PokerStars denne måneden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories