Poker for Mac Brukere.

Poker for Mac Brukere. 0001

Selv om Mac brukere vil påstå at deres maskiner er best (og de har sannsynligvis rett), så er det overraskende nok ikke alle pokerrom som tilbyr poker for Mac-brukere. Men vi har brukt litt tid på å lage en liste over de pokerrommene som støtter Mac systemet. Vi har også rangert rommene slik at valget ditt skal bli enklere for deg, men ønsker du ytterligere informasjon så må du selv lese anmeldelsene for hvert enkelt rom. Over litt tid så regner vi med at flere og flere operatører oppdager hvilken feil de har begått ved ikke å støtte Mac.

Listen over rom som støtter Mac blir nå bare lenger og lenger – så her kan du selv se et utvalg av de rommene som har mac pr. i dag:

Full Tilt Poker er et av de største og mest markante rommene på markedet i dag. De har et stort utvalg av proffer i teamet sitt og du finner spill på alle nivåer der.

Unibet Poker flyttet for en tid tilbake over til Microgaming nettverket (Prima Poker) og fikk sannsynligvis enda mer trafikk på sine sider på grunnlag av dette. Mengder med spill på alle nivåer hele døgnet.

Hollywood Poker -Stedet som samler alle kjendisene til poker og fest. De har alltid sexy damer i reklamene sine og alltid et godt tilbud til sine spillere. Sjekk ut siden selv og se om du finner en stor TV stjerne å spille poker mot da vel!

Party Poker – Det er alltid party på gang hos Party Poker! Ryktene sier vel at det er nettopp her du finner de aller fleste og største 'fiskene' i øyeblikket. Prøv og sjekk ut selv!

Absolute Poker

– Fikk seg en ganske hard 'trøkk' etter skandalen med synlige kort for en periode tilbake. Men stormen har lagt seg rundt dette og det spilles jevnt på de aller fleste nivåene der igjen.

PokerRoom – Et gammelt og ærverdig rom som ikke gjør så mye av seg i markedet, men som alltid er der. Noe mer aktivitet å se fra dem i det siste med reklame for store og fine kampanjer.

Ladbrokes Poker – Kanskje lederen av de Europeiske pokerrommene.Kjente for både pokermillionen og cruise i middelhavet og mye mye mer. I hektiske tider kan man se godt over 8000 pålogget og spillende hos Ladbrokes. De skal ha over 100.000 spillere fra over 100 land registrert i sin database.

Poker Time er en del av MicroGaming nettverket (tidligere kjent som Prima Poker) Microgamingplattformen støtter en enorm mengde pokerrom og er annerkjent som en av de beste på markedet.

Vi kan ikke gjøre annet enn å anbefales deg som Mac bruker å lese litt mer om de forskjellige rommene for å finne ut hvem som passer for deg. Men her har vi gjort jobben for deg endel enklere å velge. Lykke til med spillingen din!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories