Ingen norske på finalebordet i EPT København

Ingen norske på finalebordet i EPT København 0001

Det holdt dessverre ikke helt fram for våre spillere som var med i Pokerstars.com EPT København dag 3. Jarle Aasen holdt lengst, men ble dessverre slått ut på 10. plass og siste spiller før finalebordet som skal spilles i dag lørdag.

Faktisk ble ikke Jarle siste spiller som ble slått ut. Etter at Jarle ble slått ut ble de siste 9 gjenværende spillerne slått sammen til TV bordet, men det ble spillt til det var enda en spiller som var slått ut. Den som fikk den utrivelige æren av å forlate turneringslokalet som siste spiller før finalebordet, var svensken Johan Lund.

Det var fem norske spillere som startet dag 3 i København, men det holdt altså ikke for noen av de videre til finalebordet. Severin Hovde var den norske som først ble slått ut. Han var veldig shortstacked da dagen startet og fikk på resten av sjetongene sine med 7-7 ganske tidlig. Han ble møtt av A-4 og et Ess kom allerede på floppen og Severin fikk med seg litt over $12.500 for sin jobb i Køben.

Trond Erik Eidsvig varte det heller ikke lenge før måtte forlate bordene. Han røk med A-10 mot Q-J. Joris Jaspers som hadde Q-J fyllte sin straight med Q høy på turn og Trond Erik var ute.

Christoffer Thorsen ble utsatt for en god gammel klassisk setup et par timer senere da han kikket ned på K-K på handen. Bak ham satt svensken Johan Lund og ventet med A-A. Ingen hjelp i bordet og Christoffer var ute.

Nest siste spiller og en av to gjenværende spillere var Sigbjørn Mortveit, han røk på 17 plass og fikk med seg cirka 115.000 danske kroner forsin opptreden i København.

Dermed var JarleAasen eneste gjenværende norske spiller. Han var en periode ganske shortstacked, men klarte å bygge seg opp igjen til en noe mer fortrolig stack. Han satt veldig stille en stund med litt over 200.000 i sjetonger. Da det kun var 10 spillere igjen kikket Jarle ned på 10-10 på handen og fikk på sine siste sjetonger. Han ble møtt av Danny Ryan som satt med A-A. Ingen hjelp i bordet for Jarle, og han var siste spiller ut før siste bordet ble satt sammen. Jarle Aasen fikk med seg like under $70.000 for dagen sine i København.

Siste spiller ut før det endelige finalebordet ble svensken Johan Lund.

De som skal spille finalebordet i ettermiddag er:

(spillere, Land, antall sjetonger)

1. Rasmus Hede Nielsen, Danmark, 789,000

2. Tim Vance, USA, 1,408,000

3. Daniel Ryan, USA, 557,000

4. Patrik Andersson, Sverige, 283,000

5. Simon Dorslund, Danmark, 267,000

6. Nicolas Dervaux, Frankrike, 336,000

7. Soren Jensen, Danmark, 500,000

8. Magnus Hansen, Danmark, 458,000

Finalebordet kan du følge via vår direkteblogging på engelsk bare ved å trykke HER. Finalebordet starter 14.00 lørdag ettermiddag.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories