WSOP 2018

Hollywood Poker dobler garantien i Monthly Grand

Hollywood Poker dobler garantien i Monthly Grand 0001

Det er kanskje en forfatterstreik i USA, men det betyr ikke at du ikke kan legge til litt glitter og glamour til spillet ditt, takket være Hollywood Poker. De har nå doblet garantisummen på hovedturneringen sin "The Monthly Grand". Nå spiller du om minimum $750.000 i den tre dager lange turneringen.

I desember deltok 846 spillere i turneringen som kostet $1000 i buy in, noe som ga en premiepott på $846.000. Turneringen har en startstack på 10.000, er en freezout, og har nivåer som varer i 30 minutter. Turneringen spilles den siste helgen i hver måned, med to førstedagsheat på fredag og lørdag, og finale på søndag.

Det er også mange andre grunner til å spille med stjernene hos Hollywood Poker. Tre ganger i uken er det "Top set pay day", som betyr at hver gang du har AA og treffer en A til, så kan du vinne opp til $100 selv om du taper hånden. Om det ikke er nok kan du også vinne opp til $1000 hver gang du får fire like av knekter og høyere, på toppen av det du drar inn i potten.

Fire ganger i uka er det happy hour, der du kan tjene pokerpoeng dobbelt så raskt som vanlig for å klarere bonuser raskere. Og mens vi snakker om bonuser, vi har en solid en. Registrer deg hos Hollywood Poker gjennom PokerNews med bonuskode PN1000 og du kan få opp til 1000% og en iPod shuffle.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories