888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Facebook hiver seg på pokerbølgen

Facebook hiver seg på pokerbølgen 0001

Selve tanken om "online poker" ville vært latterlig for bare 15 år siden, men nå er det hjørnesteinen av industrien. Det ser ut som om vi er på vei inn i det neste kapitlet innen poker nå, med nye og mer spennende måter å spille poker. Du kan nå spille poker via en boks du setter på TVn, via mobiltelefon, og nå nylig: Gjennom det sosiale nettverket Facebook.

I løpet av kort tid tok Facebook over for Myspace som den største portalen for å holde kontakten med venner, treffe nye, og finne ut om dine tidligere klassekamerater nå var tykke eller gift. Nå har et Facebook-basert pokerrom blitt lansert: Ujogo. Pokerrommet betalte for en undersøkelse som viste at 30 millioner mennesker spiller gratispoker i omtrent 3 timer hver uke, og så dermed Facebook som den perfekte portalen for dette.

Det største hinderet for dem er UIGEA, lovgivningen som forbyr nettgambling i USA, siden Facebook er veldig populært der borte. Men, det ser ut til at de har kommet rundt dette ved å gjøre applikasjonen gratis. Man satser ingen penger og alle starter med 1000 poeng, mye likt med det man gjør i et Play Money-spill. Forskjellen er at det er enorme premier tilgjengelige for de som når helt opp til toppen av poengtabellen.

Selv om det i bunnen er en lekepengeklient, så er det ikke tvil om at dette vil ha påvirkning på spillindustrien. Facebook sin egen Texas hold'em pokerapplikasjon er den tredje mest brukte på siden etter å ha blitt installert 5,4 millioner ganger og har over 370.000 spillere hver dag. Jo flere spillere du verver, jo flere chips får du. Dette er på en måte den online versjonen av pub-poker, et gratis, poengbasert, sosialt pokerspill som trekker mange nye spillere til bordene der det spilles om ekte penger.

Online poker så dødt ut i en kort periode i 2006 da mange lurte på om UIGEA ville spre sjokkbølger gjennom bransjen. Men faktisk så har det hele blomstret og utviklet seg utover det man turte å håpe, og denne seneste Facebook-innovasjonen er akkurat en av de måtene vi nok kommer til å spille på i fremtiden.

Dagens Tips:Bli med og spill, hos Titan Poker!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories